oldu istersen sizin evin önünde toplanalım![]()
anlıyorum ben seni de sen artçılığı anlamadın sanırımAlper abi sen beni anlıyosun di mii ?
bişicik olmaz sana:cat:yemeklere baktıkca acıkıyorum kilo alcam sayende alper![]()
Ben de gelmek isterdim ama malesef motoru sattım.Offfr:
Ümraniye'den giden varsa artçı olmak isterdim ama kimseye de yük olmak istemem.Kendim artçı almayı hiç sevmedim zaten
Umarım bir dahaki buluşmanda görüşürüz alper_tim abim:cat:
tmm hemen bakıorum senn eski topaklarına :mrgreen:
hem kapının önünden değilki ortak biryer belirleyip ordan ..
Bu arada buluşma yerinde boş motor bulamazsan ne olacak![]()
veye boş motosiklet buLdun kask ne olacak ? :silent:
kask ediniyosun hemen bide mont alıyosun sora buluşma noktalarında boş motor illaki oluyor tecrübe konuşuyo olm:queen:
Orada görüşmek üzere:cat:inş. izin dönüşü geri döndüm buluşması yaparım:cat::queen:
kask odamda var zati odama süs olsun diye carrefour'dan 19.90 a almıştım ama kask kafama bayagı buyuk kendılığınden dusuyo![]()
Mont a gerek varmı kii :silent:
buluşma noktasına kadar zati gelebilsem ordan sonrası kolay .. :cat:
kask odamda var zati odama süs olsun diye carrefour'dan 19.90 a almıştım ama kask kafama bayagı buyuk kendılığınden dusuyo![]()
Mont a gerek varmı kii :silent:
buluşma noktasına kadar zati gelebilsem ordan sonrası kolay .. :cat:
Orada görüşmek üzere:cat:
alper senin şu artcı olma taktiğini sevdim ben dee hemen sorıyım hiç buluşma noktasında herkez giderken el sallamak zorunda kaldın mı![]()
yok hiç kalmadım en son arkadaşlar toplanıp bana motor almaya kalkmışlardı kurtulmak için heehheehe:queen::queen::queen:
vayyy banada alırmısınız hayrına bi motor![]()
yok almam:mrgreen::queen:
vayyy banada alırmısınız hayrına bi motor![]()
allahversin yeni camiye
sultan ahmete takılıyom ben daha bereketli oluyo![]()
yemekler senden o zaman :queen::queen: