[İstanbul MT] 16/08/2008 istanbul'a veda buluşması

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Akşam 20:30 da iğnem var. :pale: Buluşma yeri de evime çok yakın aslında ama belki siz yemek yedikten sonra peşinize takılabilirim. Yine de kesin bişey söylemiyim Alper. :cat: Gelebilirsem haber ederim.

şilede yediğim o iğrenç ötesi lahmacunlardan sonra bu menüyü kaçıramam orda olucam :queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
şilede yediğim o iğrenç ötesi lahmacunlardan sonra bu menüyü kaçıramam orda olucam :queen:

:mrgreen: Hakkaten yaa, ben de lahmacun yemiştim. Çok kötüydü. Ama gezi çok güzeldi işte, ordan kurtarıyo. :p

Ben orda olsam aç kalırdım heralde. :p Etten başka bişey yemezmisiniz siz. Yükselecek kolesterolleriniz.. :mrgreen:

Geçen sene ümmet abinin düzenlediği iftar yeğine motor olmadığı için arabayla gitmiş ve alper ve Mc te buluştuğumuz 5 arkadaşı trafikte bekeltmek zorunda bırakmıştım. Allahı var hiç bozuntuya vermedi-ler :cat: gelsem mi acaba ?:cyclopsan şaka şaka korkma alper çalışıyorum zaten. Ama mekan güzel benim de birkaç kere gitmiişliğim var.Sultanahmet köftecisinin güneydoğu versiyonu :)

motorun arızayı yaptırdınmı sen :rendeer::rendeer:

abi arıza yokmuşki kontağın istop kablosu çıkmış yerinden.aşırı çıkurluydu sahil yolu orda çıktı galiba servise gittim adam taktı kabloyu anında :queen::queen:

Ben orda olsam aç kalırdım heralde. :p Etten başka bişey yemezmisiniz siz. Yükselecek kolesterolleriniz.. :mrgreen:

etsiz bi dünyayı hayal bile edemiyorum :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
en komiğide neydi biliyomusunuz garsondan lahmacuna biraz daha salata getir dedik adam gitti çoban salatası getirdi bize ya :queen:

Valla bende et yediğimi düşünemiyorum bile. :silent:

:mrgreen:

en komiğide neydi biliyomusunuz garsondan lahmacuna biraz daha salata getir dedik adam gitti çoban salatası getirdi bize ya :queen:

ben o garsona baştan et şiş söyledim tavuk şiş getirdi gönderdim dehiştirmeye bu seferde şiş yarım geldi dedim bir daha yanlış olursa seni bu rdan aşağı atıcam bu sefer başka garson getirdi siparişi:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben o garsona baştan et şiş söyledim tavuk şiş getirdi gönderdim dehiştirmeye bu seferde şiş yarım geldi dedim bir daha yanlış olursa seni bu rdan aşağı atıcam bu sefer başka garson getirdi siparişi:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

abi ben şöyle düşünüyorum öyle dandik biyermişki kimse gitmediği için adamlar 1 en fazla 2 siparişe akılları yetiyo biz çullanınca devreleri yandı garibanların galiba :queen: (evet bişey daha öğrenmiş olduk ama servisteki elemana bi göstersene yerini bidaha çıkarsa yolda kalmiyim dedim olmaz meslek sırrı gösteremem dedi :queen:tabi çaktırmadan öğrendim yerini :bounce:)

Valla bende et yediğimi düşünemiyorum bile. :silent:

:mrgreen:

tabi zevk ve renk meselesi ama sadece otlada hayatmı geçer ya :silent:

Son düzenleme:
abi ben şöyle düşünüyorum öyle dandik biyermişki kimse gitmediği için adamlar 1 en fazla 2 siparişe akılları yetiyo biz çullanınca devreleri yandı garibanların galiba :queen: (evet bişey daha öğrenmiş olduk ama servisteki elemana bi göstersene yerini bidaha çıkarsa yolda kalmiyim dedim olmaz meslek sırrı gösteremem dedi :queen:tabi çaktırmadan öğrendim yerini :bounce:)

tabi zevk ve renk meselesi ama sadece otlada hayatmı geçer ya :silent:

o kablo ile mesleyi öğrendiyse helal olsun ona bide para almıştır senden o kabloyu yerine taktı diye dimi :bounce:

o kablo ile mesleyi öğrendiyse helal olsun ona bide para almıştır senden o kabloyu yerine taktı diye dimi :bounce:

o kablodan para aldımı bilmiyorum ama hatırlıyosan ufaktan bi yağ sızdırıyodu motor grank keçesinden kaçırıyomuş o yağı onu değiştirtdim 25 ytl aldı biraz tuzlu geldi bana demekki o kablodanda almış :wiinkk:

walla menü şahane alper rakıda varmı yanında yada dansöz olcakmı dansöz olmasada olur aramızda çok dansöz var mhrrmkpnr ve marv bunlar acayip dansözler :queen::queen::queen:buluşmaya gelirlerse iki kıvırı verirler olur biter .

mesai saatlerime bir bakmalıyım ona göre gelip gelmeyeceğimi net bir şekilde yazarım şimdiden ii eğlenceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar