[MT İZMİR] Geziye çeyrek kala Toplantısı

[MT İZMİR] Geziye çeyrek kala Toplantısı [Resimler Yüklendi]

Arkadaşlar bu cuma adam akıllı güzel katılımlı bi toplantı yapalım, hem gezi ayrıntılarını konuşalım hemde çay içip sohbet edelim dedik...:bounce:

Yıldönümümüzü kutlayacağımız konaklamalı kuşadası gezisi öncesi geziyi düzenleyen ve bilgisi olanlardan bilgi alacaz, geziye katılacaklar görüş ve önerilerini söyleyecekler ona göre ekstra aktiviteler düşünülecek... Geziye katılmak isteyen ama daha önce bizimle sürüş yapmayan veya tanışmadığımız yeni arkadaşlarda mutlaka toplantıya katılsın bi tanışalım...:cat:

Ayrıca 18'i pazartesi otele kesin sayı bildirileceğinden bu toplantıda aşağı yukarı katılım listesi şekillenmiş olacak...

Neyse uzun lafın kısası cuma günü açıkhavada ve bilinen bir yerde toplanırsak iyi olur kanaatindeyim...Mekan Gurme Restoran :wiinkk:

Yer Tarifi : üçkuyular iskeleyi geçiyorsunuz Turkuaz'a gelmeden 100 m kadar geride solda...motorları görürsünüz zaten :)

Saat : 20:00'den itibaren
Tarih : 15.08.2008

mekanın bir resmi daha önce verilmişti...
resim23022zu6.jpg

daha önceki bir toplantımızdan bir kare...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu cuma adam akıllı güzel katılımlı bi toplantı yapalım, hem gezi ayrıntılarını konuşalım hemde çay içip sohbet edelim dedik...:bounce:

Yıldönümümüzü kutlayacağımız konaklamalı kuşadası gezisi öncesi geziyi düzenleyen ve bilgisi olanlardan bilgi alacaz, geziye katılacaklar görüş ve önerilerini söyleyecekler ona göre ekstra aktiviteler düşünülecek... Geziye katılmak isteyen ama daha önce bizimle sürüş yapmayan veya tanışmadığımız yeni arkadaşlarda mutlaka toplantıya katılsın bi tanışalım...:cat:

Neyse uzun lafın kısası cuma günü açıkhavada ve bilinen bir yerde toplanırsak iyi olur kanaatindeyim...Mekan Gurme Restoran :wiinkk:

Yer Tarifi : üçkuyular iskeleyi geçiyorsunuz Turkuaz'a gelmeden 100 m kadar geride solda...motorları görürsünüz zaten :)

Saat : 20:00'den itibaren
Tarih : 15.08.2008

tesekkur ederim... :)

gayet havadar olmuş :wiinkk:
cuma görüşürüz .

BENCEDE BACANAAM BAYA Bİ HAVADAR MEKAN YAW:queen::queen:

chatkut ben toplaşdığınız saatlerde ZEYTİNLİDE OLMAYAN SAÇLARIMI SALLAYARAK PENTAGRAMı DİNLİYO OACAM:)

kutlama tarihinde İZMİRde olursam alacağınız bütün kararlara uyacağıma dair söz veriyom:cat::rendeer::rendeer:

BENCEDE BACANAAM BAYA Bİ HAVADAR MEKAN YAW:queen::queen:

kutlama tarihinde İZMİRde olursam alacağınız bütün kararlara uyacağıma dair söz veriyom:cat::rendeer::rendeer:

gelenler yanlarına uzun kollu tişöt ! de alsın dimi üşürler bile, oole püfür püfür. :cherry:

ee bacanaaım senin izmire dönüş tarihinle ilgili bi karar alsak onada uyacanmı, arapkadri en geç 22 ağustosda izmire dönmüş olacak şeklinde bir karar çıkarsa sana SMS ile bildiririm :)

chatkut ben toplaşdığınız saatlerde ZEYTİNLİDE OLMAYAN SAÇLARIMI SALLAYARAK PENTAGRAMı DİNLİYO OACAM:)

tamamdır mustafa abim, kafayı sallarken etrafındakilere dikkat et haberlerde izlemeyelim sonra seni:queen: ' Zeytinli Rock Fest' te katliam, pentagram dinlerken kendinden geçen rockçı kafasıyla 3 kişiyi yaraladı. Zanlının motorcu olduğu ve şiddete meyilli olduğu anlaşıldı....'

Topic için teşekkürler kardeşim benim:rendeer:
Cuma toplanmak harika olacak zira bayağıdır toplanamıyorduk....
Yer olarak biraz endişelerim var çünk;
1- fiyatları ilk zamanlar gibi istikrarlı değil! aynı yiyeceklere farklı fiyatlar talep edilebiliyor! sanırım benzer problemleri başkalarıda yaşamıştır.
2-İşletme elbette para kazanacak ama canlı müzik ve benzeri aktiviteler
'' insan '' gibi muhabbet etmemize engel! adeta gürültü kaynağı yavv:mrgreen:

Amaaa ne olursa olsun yinede katılacağız tabiki bu toplantıya:cat:

Topic için teşekkürler kardeşim benim:rendeer:
Cuma toplanmak harika olacak zira bayağıdır toplanamıyorduk....
Yer olarak biraz endişelerim var çünk;
1- fiyatları ilk zamanlar gibi istikrarlı değil! aynı yiyeceklere farklı fiyatlar talep edilebiliyor! sanırım benzer problemleri başkalarıda yaşamıştır.
2-İşletme elbette para kazanacak ama canlı müzik ve benzeri aktiviteler
'' insan '' gibi muhabbet etmemize engel! adeta gürültü kaynağı yavv:mrgreen:

Amaaa ne olursa olsun yinede katılacağız tabiki bu toplantıya:cat:

Sana katılıyorum Özer abi :cat:
bir aksilik çıkmazsa görüşmek üzere :rendeer:

Son düzenleme:
Sana katılıyorum Özer abi :cat:
izmirin en kötü mekanında (bir aksilik çıkmazsa )görüşmek üzere :rendeer:

gurme için ne kütülüğünü gürdün be kardeşim ayıp ya mekanların hepsine taş atıyon fiyat konusuna gelince özer abi haklı ben bu konuyu konuştum ve gerekeni yapacaklar sözü aldım küfte 6 ytl.. çay 1 ytl ....kola 1.5ytl.... bira 4 ytl ..mekan olarak güzel fiyata bişi demem tıka basayada laf atmışsın gurmeyede laf atıyon hayırdır nerdeyse gitçen kapısının önönde pırotesto etçen afişlerle :queen:kim bu kafanı bozan söyle abine dönyayı dar ediyim onlara :queen:neyse meydan boş bu gece vakti dağıtım gene ortalığı oh be :queen:güka lp toplasın şimdi .:mrgreen:

özer abi yazdıklarında haklısın ama en uygun orası olacak diye düşündük açıkhava falan diye...Son bi şans verelim gurmeye yine memnun kalmazsak gitmeyiz bi daha yeni yerler buluruz :cat:
cesi konuşup fiyatları netleştirmiş, sorun olacağını zannetmiyorum :wiinkk:
cuma görüşürüz

tamamdır mustafa abim, kafayı sallarken etrafındakilere dikkat et haberlerde izlemeyelim sonra seni:queen: ' Zeytinli Rock Fest' te katliam, pentagram dinlerken kendinden geçen rockçı kafasıyla 3 kişiyi yaraladı. Zanlının motorcu olduğu ve şiddete meyilli olduğu anlaşıldı....'

lem aykuuuttttt :mrgreen:
gülmekden yarıldım yaw:queen::queen::queen::queen::queen:

yarın işallah oradayım agbimle beraber gelecegim

Epeydir görüşemiyoruz Oğuz:wiinkk: inşallah yarın kavuşuruz yav:queen:
ağabey'ini de tanımış oluruz bu vesile ile.....

özer abi yazdıklarında haklısın ama en uygun orası olacak diye düşündük açıkhava falan diye...Son bi şans verelim gurmeye yine memnun kalmazsak gitmeyiz bi daha yeni yerler buluruz :cat:
cesi konuşup fiyatları netleştirmiş, sorun olacağını zannetmiyorum :wiinkk:
cuma görüşürüz

iyi haydi bakalım...inşallah gürültüden biri birimizi duyarız da eğlenceli bir akşam olur:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar