[İstanbul MT] 16/08/2008 istanbul'a veda buluşması

Super Moderator
akşam üzeri kebap denirmi işteyiz açız şimdi ya off, cumartei olsun bakarız alpercim, Artçı olarak gelmek isteyen arkadaşlar özelime atsın Pendikten gelecem :) :) Mt deki arkadaşlara kıyağımız olsun..

discordian war o taraftan gelcek bi irtibata geçirelim sizi:cat:

abi orda yok ama benim dürümcüde var ben oraya gidelim benim mekana dimi daha iyi olur :p

istanbula veda demişsin bende askerlik yada vb bşy sandım...meğer 15 gün yokmuşsun
muhauahuauha

allaaaaaah resimlere baaaaaaaaaakk hemen çıktı alıp bi tabağa koyup yiyecem şimdi =))))))))))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper abi herzamankı gibi ordayım..:)

Super Moderator
Son düzenleme:
Alper kardeşim ben de 14 ağustos'ta izine ayrılıyorum. Ama burada olsaydım kesin gelirdim çünkü mekan 10 numara:cat: Sana da iyi tatiller:rendeer:

eywalla dalyan kardeş
sanada iyi tatiller:rendeer:

Alper süper seçim.Valla süper mekan.Ya bu gideceğimiz yerin yemekleri hakikaten güzel. Biz arkadaşlarla küçükken demir toplayıp satar, parasını da burda tıkınarak harcardık. Aaaaah ulen ah ne nostalji be.:queen:

Ya bu arada ben Onur. Eşimin kullanıcı adı online'mış

Son düzenleme:
Super Moderator
Alper süper seçim.Valla süper mekan.Ya bu gideceğimiz yerin yemekleri hakikaten güzel. Biz arkadaşlarla küçükken demir toplayıp satar, parasını da burda tıkınarak harcardık. Aaaaah ulen ah ne nostalji be.:queen:

Ya bu arada ben Onur. Eşimin kullanıcı adı online'mış

bekleriz efemm itinayla nostalji yaptırılır:queen::queen:

saol kardeşim teşekkürler :rendeer:
sanada iyi yolculuklar dilerim iyi eğlenceler:cat:

emiiinnnnnnn sil o 10 kişiyi

niye? 10 adet aç insan getiricem sevap işliyicem mani olma bana :mrgreen:

bak ya arkadaşalr dostlar :mrgreen:

boşverin siz tim i napıcaksınız allan güngöreninde taksimde şahane dürümcü oraya gidelim hep beraber hem anadoluya hem avrupaya uygun

metalkot arkadaşım sana noluyo belki güngörende gün görmek istiyoruz :p lütfen bu güzel günü sabote etme, çok istiyosan millet yemeğini yedikten sonra al taksime götür orda bi güzel eritsinler :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben gelemiyorum bu hafta tatile cıkıyorum o yüzden size iyi eylenceler kolay gelsin :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar