[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evt maçı seyretmek için dsmart arayacak olmamızdan ötürü gelemiyoruz bu akşam pazar düğün konvoyunda görüşürüz:)

evt maçı seyretmek için dsmart arayacak olmamızdan ötürü gelemiyoruz bu akşam pazar düğün konvoyunda görüşürüz:)

ben bir beşiktaşlı olarak bütün türk takımlarına avrupada başarılar diliyorum pazar günü erken gelebilirsek kahvaltıda buluşuruz dermişim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

nerde toplaşıyonuz... anlıyamadım ben yaaa :silent::pale:
belki gelmek isteyen olur, görüşme varsa detaylı bilgi verin yahu, canı çeken olur belkii

evet arkadaşlar büğün akşam salacak sahilde buluşuroruz hareme yakın tarafta kekini böreğini çayını kapan gelsin ben 7.30 da ordayım :rendeer:

Bu da photoshop'la oynadığım fotograf orjinali flickrda.http://www.flickr.com/photos/masisus/
2759617440_cb3102b341.jpg

Son düzenleme:
çay içtik ben 12 de bıraktım arkadaşları güzeldi gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz :rendeer:

kusura bakmayin gelemedim arkadaslar, idareten vekilimi gonderdim :queen:
bir dahaki sefere kendim gelecegim insallah.

kusura bakmayin gelemedim arkadaslar, idareten vekilimi gonderdim :queen:
bir dahaki sefere kendim gelecegim insallah.

perşembe günü vekilinle beraber aynı yerde buluşmak dileğiyle :rendeer::rendeer::rendeer:

evet arkadaşlar perşembe akşamı salacak muhabbetine bekliyoruz yeri biliyorsunuz hareme yakın olan en son bank hafta içi sohbeti bu hafta kaçmaz neler oldu hafta sonu neler :cherry:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu da photoshop'la oynadığım fotograf orjinali flickrda.http://www.flickr.com/photos/masisus/
2759617440_cb3102b341.jpg

çok güzel bir manzara :rendeer:

:rendeer::rendeer: bu haftada güzel olucak inş

Son düzenleme:
eet oLabilir :) OGLUMVE BEN bu köprü oLayını nası :) yapıcaz arabaLıyLamı qeÇicez peqi karşıya :))

yoq waLLa :) kgs faLan :) ama Snn kgs ile bi ŞekiL yaparz o Zaman oLur :) istersen ArabaLıyLada geÇebiliriz :) o daha otantiK olabilir :DDDD buLuşMada oLur bak konuşuruz onu :D

motor Derken arabalıyı diosn heraLde anLamadımda...

motorLa qeLcez zaten yau :D :)) Bn Diorum ki Arabalı vapurlamı qeÇelim karşıya karşıdan geLiorz ya :) oglumveben Le :)

varmı böyle bir yazı ya:queen: ah len ah romeo:mrgreen:

usta benı yaz ben gelıyom 4 kişi havada güzel olacak :cherry:

efendimmmmm kahvaltı işi cadı ile aparat a devredilmiştir.. organize onlara ait...

ESAS KONU BAŞKA;

Yeşim ile Emre nin nikahında MT tarihinde bir ilk gerçekleşecek, nikah sırasında ve sonrasında hatta belki evden gelin çıkarken SİLAH atıyoruz...
Bu yüzden herkez dolu bir tabanca ve yedek şarjör bulunduracaktır.. tabanca markası : su tabancası, yedek şarjör de 1.5 lt lik şaşal sudur.. getirilmesi zorunludur... eylem anının resimleri çekilip topiğe atılacaktır :cherry:

AYRICA o süper Salacak toplantısı için herkese teşekkür... ekipte ekipman da
iyiydi... Önce manzara resimleri sonrada geceden 3-5 resim ...

SUHULET İM

AKŞAM GÜNEŞİM... ÖMRÜMÜN RENGİİİ....

VE ARKADAŞLARIM...

ne güzel kareler valla:rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------

yazdım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

yazdım:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar