Ya millet benimkini görenler kötüledi kötüledi çok yol yapmış diye ama motor manyak kaçıyor bu gün işe gelirken yaklaşık 500-600 metre de 130 luk arka lastik ile tek başıma 122-123 felan gördüm daha da asılacaktım yol dikleşmeye başladı trafik yoğunlaştı kestim hızımı motor 30000 e geldi ama manyak kaçıyor it gibi
Bi de bu gün ne oldu biliyormusunuz çağlayanda kavşakta bi repsol daha geldi yanıma dedi ki bana senin mi felan evet dedim kaç model dedi 2005 dedim dedi plakayı alta almışssın polis bişey demiyormu yok dedim sonra giderken baktım ki adamın kafa da kask yok içimden dedim ulan senin kafada kask yok seni çevirmiyorlar da benim plaka altta diye beni mi çevirecekler dedim
Plakama laf edenin KASK ı olsa 
(Dinime küfreden müslüman olsa....)
Bi de bu gün ne oldu biliyormusunuz çağlayanda kavşakta bi repsol daha geldi yanıma dedi ki bana senin mi felan evet dedim kaç model dedi 2005 dedim dedi plakayı alta almışssın polis bişey demiyormu yok dedim sonra giderken baktım ki adamın kafa da kask yok içimden dedim ulan senin kafada kask yok seni çevirmiyorlar da benim plaka altta diye beni mi çevirecekler dedim