[Trakya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az kaldı internet faturamı ödeyip bağlatıcam tekrar.. diğer fotoları da çok yakında koycam.. iş ariyodum buldum.. reklam tasarim işine geri döndüm.. şimdi geriye para denkleme olayı kaldı.. kalan fotolar çok yakında.. bu arada sınavdan 93 vermişler.. slalomda sinyallerim ters güneş ışığından gözükmemiş.. olsun.. sınav komisyonundakilerden bir tanesi bile motosiklet kullanamıyo..
"komisyona çorba ısmarlayıp son virajı düz geçmesine rağmen 100 alanlar utansın.. :queen:

bu haftasonu hayraboluda yarışlar varmış trakya mt olarak gelmeyi düşünüyormusunuz ?:bounce:

bu haftasonu hayraboluda yarışlar varmış trakya mt olarak gelmeyi düşünüyormusunuz ?:bounce:

şimdi topic acıcam arkadaşım hayrabolu gezisinden sonra bi inecik oradanda bi kumbag deniz faslı yaparız süper ötesi olur...

Aslında ŞArköye Doğru bile Yollanabiliriz...

http://www.motosiklet.net/forum/duy...ege-bide-denize-gitsek-super.html#post1203576

BU PAZAR TOPLANIYORUZ ... FULL GEZİYE GİDİYORUZ HERKESİ BEKLİYORUZ BEYLER...

Son düzenleme:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:şarköy on numara arkadaşlar ordan geldim tawsiye ederim

faruk abi havuzlara gidiyor Trakya mt yi unutuyor yaaw :pr::farao:

unutmaz o unutmaz... Haylaz Pazar gunu geziye gelmiyor musun yoksa ??

- Öte Yandan Trakya MT Mizin SAvas Abisi Abim Nerelerdesin yaa :) Özellikle Senide Bekliyorum Abim Mehmet Abilere de haber vercem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi topic acıcam arkadaşım hayrabolu gezisinden sonra bi inecik oradanda bi kumbag deniz faslı yaparız süper ötesi olur...

Aslında ŞArköye Doğru bile Yollanabiliriz...

http://www.motosiklet.net/forum/duy...ege-bide-denize-gitsek-super.html#post1203576

BU PAZAR TOPLANIYORUZ ... FULL GEZİYE GİDİYORUZ HERKESİ BEKLİYORUZ BEYLER...

usta kumbagda deniz faslı olmaz.. yapmayalım.. 10 gün kadar önce c.tesi düğüne gittim kumbağa.. o gün içinde 20 kişilik zincirli sopalı kavga çıktı kumsalda.. bi de o gün içinde 17 kişi boğuldu... çok dalgalı ve rüzgarlı.. tavsiye etmiyorum.. benzin parası denklerdsem hayraboluya geliyorum.. canerle beraber geliris heralde... kandırabilirsem tabi..:queen:

usta kumbagda deniz faslı olmaz.. yapmayalım.. 10 gün kadar önce c.tesi düğüne gittim kumbağa.. o gün içinde 20 kişilik zincirli sopalı kavga çıktı kumsalda.. bi de o gün içinde 17 kişi boğuldu... çok dalgalı ve rüzgarlı.. tavsiye etmiyorum.. benzin parası denklerdsem hayraboluya geliyorum.. canerle beraber geliris heralde... kandırabilirsem tabi..:queen:

arkadaşım o günlerde dogrudur kumbagda deniz cok dalgalıydı biliyosun rüzgar coktu... ben orada yazlıkcıyım.. yani neyin ne oldugunu biliyorum sadece aynı gun içinde belediyenin "girilmeyecek" diye bangır bangır anons yaptıgı bi yerde 7 kişi bogulmus... herneyse yani tehlike bölgesinde girmişler...

neticede suanda kumbaga ortamda denizde cok güzel... uzun bir yolu (ör;Şarköy )istanbuldanda uzak yerlerdende gelecek arkadaşlar kaldıramazlar ... Sevgiler :rendeer:

hüso walla bilmiyom gitmek istiyoz ama şarköye yazlığa gitçem galiba ama belli olmaz hafta sonu bi gelsin düşüncez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar