yav resim ii de amerikan bayraklarını da degiştirseydiniz
Volkan abi motolarıda goturseydınız oraya uzayda bıle bındık derdınız hanı motosıklet vurgulamasa yapardınız yoksa nasa gumruklememı yaptı
yav resim ii de amerikan bayraklarını da degiştirseydiniz
eyvallah selçuk'um saolasıniyilik sen nasılsın ?
ahanda :queen: ya scooterdan vitesliye geçenlerin ilk aklına gelen şey tektekeroluyo demekki :mrgreen::mrgreen::mrgreen: dejavu oldum :queen::queen::mrgreen::mrgreen:
pazarlamacı ufuk, şey pardon ufukne gerekiyosa onu yap kardeşim.
motor olması şart değil. hayatın yaaşamın ne gerektiriyosa onu yap
çalışman gerekiyosa çalış okuman gerekiyosa oku ne bilim işte
askerden gelince insan daha bi can havliyle dalıyo hayata
hoşgeldin volkancanım kardeşim, akşam ardığın için teşekkürler
bende tesadüfen gördüm gençlerin kanı kaynamış hallettik
sana motormu yokaslında sana bi sym gts 250 fena olmaz. bi incele bak
![]()
fiyat ta uygun km de fena değil
sen süleymanın abisi misin ?![]()
evet
herkeze iyi geceler
sınan abi sivrihisar dan bitek sinekmi getirdin bize baska bişey yokmu
Yok hayır Sülaymanın abisi değilim 35 yaşında kendi halinde sade bir vatandaşım:cat:
15 ine kadar bende yokum arkadaşlar ölür kalırsam fln hakkınızı helal edın artık![]()
Açıklıyorum....:queen:Flaş flaş flaş Volkan abinin programın adı Face On Body:cat: ayrıca Kurtuluş abi isimden de anlaşılabileceği gibi sadece kafalar değişiyor:wiinkk: herkese slmlar kazasız belasız haftasonları diliyorum:rendeer:
biliyom o programısindy cravford'a ibrahim tatlıses koymuştum :mrgreen: gülmekten karnımız ağrımıştı:mrgreen: haftasonları güzel oluyor.
![]()
Tüm Eskişehir MT hepinize selamlar sevgiler hayırlı işler zevkli sürüşler sağlıklı ve mutlu günler dilerim...sizleri unuttuğumu sanmayın...... aşırı yoğunlukta çalışmakta olduğumdan sadece okumakla yetiniyorum....
iboyu cindynin üzerine mi koydun yanına mı :queen::queen:
Düşünmesi bile insanın tüylerini ürpertiyor yaw:queen:
millet motoruru pert ettım artık motorsuzum ama bu şu demk degılkı mt den ayrılıyom tez zmanda racıngle yollara cıkıcam az kaldı
Domino's Pizza Bağlar Şubesi Kurye Aramaktadır Arkadaşlar Bilginize...Aranan Özellikler:Uzun Süreli Çalışacak,Dürüst ve Yaptığı İşe Önem Veren Kişiler...Bildiğim Kadarıyla Saat Başına 2,50 YTL Veriyorlar.Şubeye Gittiğinizde Adem Bey yada Bestami Bey İle Görüşüp Benim İsmimi (Pizza Hut'dan Hamza) Verirseniz Yardımcı Olacaklardır.:cat:
selcuk sen dondunmu dunya semalarına yauw..
en son senı gunde 30 km kosarken gormusler taburun ıcınde:queen:
s.a millet neler yapiorsunuz bakalim,, kim ne motor aldi nerrelere gidionuz hic takip edemiorum sayfamiz cok hizli ilerlior masallah .. hamza senden nbr 600rr aldinmi sinanabi senionybr de hayirli olsun grldigimde senibursayolsrindgormekisteriz
benburda cokiyiyim cok sukur ki hicerkek arkadasimyok :mrgreen:![]()
erayimkardesimse4nden nbr bengelmeden askere falangitmebak zaibat ederimseni haaa
durmus abimsendenhicsessolukyok aeada msj lara cvp versendiodum ..unutmadan burdanargile buldumdurmusabi 12 $ a nargile icioruz
simdilik bendenbukadarherkes kendine ii baksin rusyadanslmlar
birigisibya paka..
hamza bızım grubun %70 i gectı domınostan:queen::queen:
vay vay vay kimleri görüyorum :rendeer::rendeer::rendeer: sen gel hele gitmeyen ne olsun bursayasen geldiğinde 1senem dolmuş olcak belkide senelik iznimizde atlarız 125-150liklere düşeriz yollara
sende kendine iyi bak canım kardeşim benim
![]()
:queen::queen: Ne Domino'smuş be :mrgreen: Eren nasıl gidiyo işler görüşemiyoruzale:Yarın tekrar işbaşı yapıyorum yollarda görüşmek dileğiyle...:rendeer: Ersin senden haber almak güzel kardeşim umarım rahatın iyidir dicem ama iyi gibi gözüküyor Allah bozmasın :cat: Bugün bankaya gittim krediyi sormak için hayırlısıyla iki haftaya kadar bir cevap gelecek sisteme daha bugün girdiler
r: Bilgilerde eksiklik varmış
r: İki haftanın sonunda iyi bir sonuç gelirse 10.000 Garanti'den 5.000 bizden toplamda 15.000'e güzel birşeyler bulucaz inşallah :cat:
150cc Üstü istemiyorsunuz yani abi öyle miale: :cherry: Hatırlatırım yarım kalan bir Bursa gezimiz vardı :cherry: