[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah selçuk'um saolasın :) iyilik sen nasılsın ? :)

ahanda :queen: ya scooterdan vitesliye geçenlerin ilk aklına gelen şey tektekeroluyo demekki :mrgreen::mrgreen::mrgreen: dejavu oldum :queen::queen::mrgreen::mrgreen:

pazarlamacı ufuk, şey pardon ufuk :p:p ne gerekiyosa onu yap kardeşim. :) motor olması şart değil. hayatın yaaşamın ne gerektiriyosa onu yap :) çalışman gerekiyosa çalış okuman gerekiyosa oku ne bilim işte :) askerden gelince insan daha bi can havliyle dalıyo hayata :)

hoşgeldin volkan :) canım kardeşim, akşam ardığın için teşekkürler :) bende tesadüfen gördüm gençlerin kanı kaynamış hallettik :)

sana motormu yok :p aslında sana bi sym gts 250 fena olmaz. bi incele bak :)
10109388_788471_kxyx076.JPG

fiyat ta uygun km de fena değil:)

sen süleymanın abisi misin ? :)

Yok hayır Sülaymanın abisi değilim 35 yaşında kendi halinde sade bir vatandaşım:cat:

15 ine kadar bende yokum arkadaşlar ölür kalırsam fln hakkınızı helal edın artık;)

Açıklıyorum....:queen:Flaş flaş flaş Volkan abinin programın adı Face On Body:cat: ayrıca Kurtuluş abi isimden de anlaşılabileceği gibi sadece kafalar değişiyor:wiinkk: herkese slmlar kazasız belasız haftasonları diliyorum:rendeer:

evet
herkeze iyi geceler
sınan abi sivrihisar dan bitek sinekmi getirdin bize baska bişey yokmu

balık tutarken iyi olur dediydim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yok hayır Sülaymanın abisi değilim 35 yaşında kendi halinde sade bir vatandaşım:cat:

peki abisi. :)

15 ine kadar bende yokum arkadaşlar ölür kalırsam fln hakkınızı helal edın artık;)

o ne demek öle adamım yaa:pale: allah sağlık sıhhat versin o nası söz öle :) güle güle git güle güle gel :cat:

Açıklıyorum....:queen:Flaş flaş flaş Volkan abinin programın adı Face On Body:cat: ayrıca Kurtuluş abi isimden de anlaşılabileceği gibi sadece kafalar değişiyor:wiinkk: herkese slmlar kazasız belasız haftasonları diliyorum:rendeer:

biliyom o programı :) sindy cravford'a ibrahim tatlıses koymuştum :mrgreen: gülmekten karnımız ağrımıştı:mrgreen: haftasonları güzel oluyor.:)

sis farları taktım 55W'lık. taktıktan sonra ana far açıkken sisleri de deneme olarak yakayım dedim motor stop ettiriyor. kaçkere kaldım çarşı içinde rezil olduk karizma gitti:pr: :mrgreen: kısa devremi var acaba ? bulamamki şimdi ben kendim:salut: sadece farı yakarsam sorun yok ya da sadece sisleri yakarsam sorun olmuyor :)

Tüm Eskişehir MT hepinize selamlar sevgiler hayırlı işler zevkli sürüşler sağlıklı ve mutlu günler dilerim...sizleri unuttuğumu sanmayın...... aşırı yoğunlukta çalışmakta olduğumdan sadece okumakla yetiniyorum....

Forumdan Uzaklaştırıldı
selcuk sen dondunmu dunya semalarına yauw..
en son senı gunde 30 km kosarken gormusler taburun ıcınde:queen:

biliyom o programı :) sindy cravford'a ibrahim tatlıses koymuştum :mrgreen: gülmekten karnımız ağrımıştı:mrgreen: haftasonları güzel oluyor.:)

iboyu cindynin üzerine mi koydun yanına mı :queen::queen:

Tüm Eskişehir MT hepinize selamlar sevgiler hayırlı işler zevkli sürüşler sağlıklı ve mutlu günler dilerim...sizleri unuttuğumu sanmayın...... aşırı yoğunlukta çalışmakta olduğumdan sadece okumakla yetiniyorum....

vaay yahya abim yaa :) nasılsın abi teşekkürler dileklerin için:) özlettin kendini iyice. :) sana da allah sağlık sıhhat versin abi :)

iboyu cindynin üzerine mi koydun yanına mı :queen::queen:

ibonun kafası sindinin mayolu resmi :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen::queen:

Domino's Pizza Bağlar Şubesi Kurye Aramaktadır Arkadaşlar Bilginize...Aranan Özellikler:Uzun Süreli Çalışacak,Dürüst ve Yaptığı İşe Önem Veren Kişiler...Bildiğim Kadarıyla Saat Başına 2,50 YTL Veriyorlar.Şubeye Gittiğinizde Adem Bey yada Bestami Bey İle Görüşüp Benim İsmimi (Pizza Hut'dan Hamza) Verirseniz Yardımcı Olacaklardır.:cat:

millet motoruru pert ettım artık motorsuzum ama bu şu demk degılkı mt den ayrılıyom tez zmanda racıngle yollara cıkıcam az kaldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Domino's Pizza Bağlar Şubesi Kurye Aramaktadır Arkadaşlar Bilginize...Aranan Özellikler:Uzun Süreli Çalışacak,Dürüst ve Yaptığı İşe Önem Veren Kişiler...Bildiğim Kadarıyla Saat Başına 2,50 YTL Veriyorlar.Şubeye Gittiğinizde Adem Bey yada Bestami Bey İle Görüşüp Benim İsmimi (Pizza Hut'dan Hamza) Verirseniz Yardımcı Olacaklardır.:cat:

hamza bızım grubun %70 i gectı domınostan:queen::queen:

s.a millet neler yapiorsunuz bakalim,, kim ne motor aldi nerrelere gidionuz hic takip edemiorum sayfamiz cok hizli ilerlior masallah .. hamza senden nbr 600rr aldinmi sinanabi senionybr de hayirli olsun grldigimde senibursayolsrindgormekisteriz

benburda cokiyiyim cok sukur ki hicerkek arkadasimyok :mrgreen::p

erayimkardesimse4nden nbr bengelmeden askere falangitmebak zaibat ederimseni haaa :)

durmus abimsendenhicsessolukyok aeada msj lara cvp versendiodum ..unutmadan burdanargile buldumdurmusabi 12 $ a nargile icioruz

simdilik bendenbukadarherkes kendine ii baksin rusyadanslmlar

birigisibya paka..

s.a millet neler yapiorsunuz bakalim,, kim ne motor aldi nerrelere gidionuz hic takip edemiorum sayfamiz cok hizli ilerlior masallah .. hamza senden nbr 600rr aldinmi sinanabi senionybr de hayirli olsun grldigimde senibursayolsrindgormekisteriz

benburda cokiyiyim cok sukur ki hicerkek arkadasimyok :mrgreen::p

erayimkardesimse4nden nbr bengelmeden askere falangitmebak zaibat ederimseni haaa :)

durmus abimsendenhicsessolukyok aeada msj lara cvp versendiodum ..unutmadan burdanargile buldumdurmusabi 12 $ a nargile icioruz

simdilik bendenbukadarherkes kendine ii baksin rusyadanslmlar

birigisibya paka..

vay vay vay kimleri görüyorum :rendeer::rendeer::rendeer: sen gel hele gitmeyen ne olsun bursaya :) sen geldiğinde 1senem dolmuş olcak belkide senelik iznimizde atlarız 125-150liklere düşeriz yollara :) sende kendine iyi bak canım kardeşim benim :)

hamza bızım grubun %70 i gectı domınostan:queen::queen:

:queen::queen: Ne Domino'smuş be :mrgreen: Eren nasıl gidiyo işler görüşemiyoruz :pale:Yarın tekrar işbaşı yapıyorum yollarda görüşmek dileğiyle...:rendeer: Ersin senden haber almak güzel kardeşim umarım rahatın iyidir dicem ama iyi gibi gözüküyor Allah bozmasın :cat: Bugün bankaya gittim krediyi sormak için hayırlısıyla iki haftaya kadar bir cevap gelecek sisteme daha bugün girdiler :pr: Bilgilerde eksiklik varmış :pr: İki haftanın sonunda iyi bir sonuç gelirse 10.000 Garanti'den 5.000 bizden toplamda 15.000'e güzel birşeyler bulucaz inşallah :cat:

vay vay vay kimleri görüyorum :rendeer::rendeer::rendeer: sen gel hele gitmeyen ne olsun bursaya :) sen geldiğinde 1senem dolmuş olcak belkide senelik iznimizde atlarız 125-150liklere düşeriz yollara :) sende kendine iyi bak canım kardeşim benim :)

150cc Üstü istemiyorsunuz yani abi öyle mi :pale: :cherry: Hatırlatırım yarım kalan bir Bursa gezimiz vardı :cherry:

Son düzenleme:
:queen::queen: Ne Domino'smuş be :mrgreen: Eren nasıl gidiyo işler görüşemiyoruz :pale:Yarın tekrar işbaşı yapıyorum yollarda görüşmek dileğiyle...:rendeer: Ersin senden haber almak güzel kardeşim umarım rahatın iyidir dicem ama iyi gibi gözüküyor Allah bozmasın :cat: Bugün bankaya gittim krediyi sormak için hayırlısıyla iki haftaya kadar bir cevap gelecek sisteme daha bugün girdiler :pr: Bilgilerde eksiklik varmış :pr: İki haftanın sonunda iyi bir sonuç gelirse 10.000 Garanti'den 5.000 bizden toplamda 15.000'e güzel birşeyler bulucaz inşallah :cat:

150cc Üstü istemiyorsunuz yani abi öyle mi :pale: :cherry: Hatırlatırım yarım kalan bir Bursa gezimiz vardı :cherry:

o bursa er yada geç yapılacak ama o kasım sogugunu yemeden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar