kolpa, valla resimleri görünce çok imrendim ne güzel gezmişsin öyle))
geçenlerde oğuz abide bi kısım güzel resim eklemişti sizlerdende güzel resimler bekliyoruz:wiinkk: özellikle tazmanyalı an650 si olanlarda
kolpa, valla resimleri görünce çok imrendim ne güzel gezmişsin öyle))
Birşey sorucam;
Burgman 400'ün fiyatı kış aylarında düşer mi ya da ne zaman düşer ? Fuardan almak daha mı mantıklıdır, kampanya ya da indirim oluyor mu fuarlarda ?
özele msj gönderdim bakmazsın belki diye burdan söliyeyim dedim
sağol vedat abi,
bence sende yeni motorunun hakkını vermek için bi doğu karadeniz fln yapmalısın ama![]()
Bende diyordum nerede kaldı bu kolpanın gezi yazısı... Çok güzel gezmişsiniz, tebrikler valla...
Bişey aklıma takıldı: Bi çok kişi gps cihazını takıyor, iyi güzel sizde takmışsınız, fakat motoru park ettiğinizde ya da ışıklarda falan dururken kötü niyetli birileri gelip cihazı avuçlayıp götürme ihtimaline karşı bişey yapıyor musunuz?
erencim bizim arkadaşlar tatlı su motorcusu.
işleri güçleri starbucksta buluşmak, onlar kim doğu karadeniz kim
anca gitseler, karadeniz pidecisine giderler:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
halbuki ben macera adamıyım
adamlar bir köprü geçiyorlar rüzgarlı havada duyan zanneder ki, evereste tırmanmışlar :queen::mrgreen:![]()
erencim bizim arkadaşlar tatlı su motorcusu.
işleri güçleri starbucksta buluşmak, onlar kim doğu karadeniz kim
anca gitseler, karadeniz pidecisine giderler:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
halbuki ben macera adamıyım
adamlar bir köprü geçiyorlar rüzgarlı havada duyan zanneder ki, evereste tırmanmışlar :queen::mrgreen:![]()
Hadi len sen de sanki çok yol yapıyomuş gibiMacera adamıymış
![]()
Heeeeeeeeeeeeytttt ulen çekilin yoldan..
Allahın tatlı su motorcusu starbucks tan baska yer bilmeyen,gs alıp 2 ayda 1000 km bile yapamayan acemi motorcuları (MOTORCUSU)...
Valla baktım sizde bir numara yok bende kendimi vurdum yollara 1000 km yol yaptım..
Bu arada sevdigim bir arkadaşım ısrarla benim motoru istiyor.Yarın bankadan kredisini cekerse devir işlemi yapacagız....
Şimdi yine standart sorular başlamadan ben cevabı vereyim..
Vallahi bilmiyorum..
İçinde F harfi bulunan 4 silindirde olabilir.(Bu keko vedat anlamaz Deniz sen anlamışsındır.)
100 cc lik varyatorlude olabılır...
etv 1000 de olabilir .. 640 adv de olabilir..
Bakalım alım satım sonuclanır kredi çıkarsa netleşecek..
Tamamen arkadaşa baglı