[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

Son düzenleme:
ben daha yalovadan geldim.ve dönüşte yolu biraz uzatmışız :p ve toplam 400 km yol yaptım ve 40 ytl benzin yaktım :cat:

resimlerde aralarda kendimi aramaktan ve sürekli sırtımı görmekten sıkılmıştım. en sonunda yüzümü görebildim. yaşşşşasın.

kuyucadisi deklansorune saglik!
daha ne cevherler var o makinede, biliyorum ben, haftaya anca biter senin isin :)

staistanbul ve yalova mtleri takdiri şayan hareketlerinden dolayı tebrik ederim...

eline emeğine sağlık okadar zaman harcadın bunları eklemek için.bende resim ekleyenler için vede bilmeyenler için bir program veriyorum.
bu program xp de çalışır vistayı iplemez yolda görse selam vermez-almaz.bunu kurun daha sonra yüklemek istediğiniz resimleri seçin kaç taneyse.daha sonra seçilmiş resim yada resimlerin üzerinde sağ tıkladığınızda açılan menüde resize diye bir bölüm olacak oradan resmin boyutunu seçin ve bekleyin aynı klasör içine resmin ismini değiştirerek yenide oluşturur.orjinal resme zarar vermez.bunu msn yada internetten resim yollamak içinde kullanabilirsiniz.mesela 5 mb olan bi resmi large ayarında yani 1024x768 olarak boyutlandırırsanız 100 kb falan oluyo bu şekilde uploadlarınızda kolaylık olacaktır.kolay gelsinnn link aşağıda

http://rapidshare.com/files/136594430/Resize.rar.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar