oh şükürler olsun ehliyetimizede kavuştuk
artık özgürce dolaşabileceğiz....
darısı olmayanların başına
mrhba hocam hoşgeldınız .
ben olsam 400 luk alırdım.neden:650 lık sıze cok buyuk gelır o nun 400 lukden farkı hız olarak degısıyor bıldıgım kadar sızde hız ıcın almadıgınıza gore saglıklı saglıklı bınmek ıcın 400 luk sızın ıcın ıdeal olacaktır.....ama sız yınede son kararınızı vermeden once ıkı motorun ustune cıkın hıc olmazsa ufak bı tur atın motorlarla hangısı hosunuza gıder se sıze o guzeldır....
650 cc bı scoteer ıcın cok buyuk bı guc 250-400 ıdeal ...
hayırlısı olsun hocam iii günler..
Selam arkadaşlar...
İsmim Gökhan Batuk... Adana'da yaşayan adli tıp uzmanı hekimim. Eşim de meslektaşım. 2 kızım var. 39 yaşındayım. Motosiklet üzenire ilk kez 5 ay önce bindim. Yamaha Cygnus RS 125'im var. Honda'dan Güvenli Sürüş 1 eğitimi aldım. Suzuki Burgman alma amacım var. Ancak karar veremedim. 400 mü 650 mi? Bir acemi teker olarak Burgman 650 AN'yi kullanabilir miyim? Zorlanır mıyım? Zorlanırsın derseniz hangi sebepten dolayı? Ağırlık? Uzunluk? 650 cc'lik güç? vs vs...?? Bir de... Kıvırabilirsin ama zorlanırsın mı dersiniz? Yoksa kaşınma sakın canına mı susadın diye mi değerlendirirsiniz?
mrhba hocam hoşgeldınız .
ben olsam 400 luk alırdım.neden:650 lık sıze cok buyuk gelır o nun 400 lukden farkı hız olarak degısıyor bıldıgım kadar sızde hız ıcın almadıgınıza gore saglıklı saglıklı bınmek ıcın 400 luk sızın ıcın ıdeal olacaktır.....ama sız yınede son kararınızı vermeden once ıkı motorun ustune cıkın hıc olmazsa ufak bı tur atın motorlarla hangısı hosunuza gıder se sıze o guzeldır....
650 cc bı scoteer ıcın cok buyuk bı guc 250-400 ıdeal ...
hayırlısı olsun hocam iii günler..