Çamlıdere yaylası piknik alanına bi gezi =)

Evet arkadaşlar motosikletle geziler yapılıyorda bisikletle neden olmasın deyip akşam saatlerinde atladım kartalıma koyuldum yola:)
Aslında dolaşırken aklımda fotoğraf çekip foruma koyayım diye bişey yoktu ama belki ankara bisiklet mt kurulur düşüncesiyle çektim fotoları:p

yokuş yukarı çıktığım için 5 dakikada bir mola veriyorum dedimki şu benim kartalın bi fotoğrafını çekeyim internete koyayım da ünlü olsun :mrgreen:
fotoraf0003qx6.jpg

yolda pek yokuş varmış gibi gözükmüyor ama çıkana kadar anam ağlıyo resmen karşıdan gelen bi motorcu korna basıp selam veriyor halime acımış olmalı:mrgreen:
fotoraf0005hy2.jpg

vee geliyorum piknik alanına bi bakıyorumki giriş paralı şansıma tabelada bisiklet için ücret yazılmamış kaçak giriyorum:p
fotoraf0006ux4.jpg

buradan öteye motorlu taşıtlar geçemiyor ama ben içimdeki tutkuyu bastıramıyorum dalıyorum ormanın içine
fotoraf0007yz5.jpg

içimdeki kayboldum duygusunu takmadan ormanın derinliklerine doğru ilerlerken bi bank görüyorum we çöküyorum hemen cebime zulaladığım çekirdeklerimi çıkartıyorum ve başlıyorum çıt çıt:cherry:
fotoraf0009ve5.jpg

kene tehlikesine aldırmadan şort ve terliklerle otların arasına dalıyorum:)
fotoraf0011gi1.jpg

tabi bu arada onca yolu kat etmişim haliyle ihtiyacım geliyor bide bakıyorum wc nin önüne bi adam şemsiyenin altına kurulmuş bekliyor böyle biyerde wc ye para wermem deyip karıştım çalılıklara(işin acayip yanı fotoğrafı çekerken adam ordaydı fotoğrafta yok:cyclopsan)
fotoraf0012fs5.jpg

bütün yolu yokuş yukarı çıktığım için dilim bir karış dışarda şurda bi su içiyim diyorum ama onuda çok görüyorlar musluğu çeviriyorum su akmıyor kendi kendime bu devirde para wermeden bişey yapamıyacakmıyız diye geçiriyorum:p
fotoraf0014qk7.jpg

yokuş çıkarken akıttığım terler inişte bana rüzgar olarak geri dönüyor bir kere bile basmıyorum pedala:)
fotoraf0015rl3.jpg

püfür püfür gidiyorum ama hala susuzum yolda bi minare görüyorum camidede para istemezler heralde diyip dalıyorum köyden içeri
fotoraf0016st9.jpg

caminin önüne geliyorum dış kapısın kitli resmen yıkılıyorum ama canıma tak etmiş atlıyorum duvarın üstünden suyuma kavuşuyorum.Resmen çölde su bulmuş gibi seviniyorum:) bu arada yaşlı bi amcanın bana caminin kapalı olduğunu soylemesiyle başlıyorum sohbete.yokuş aşağı herkes gider birazda yokuş yukarı çık diyor resmen bana hakaret amcacığım taa dağın tepesine çıktım ordan geliyorum deyince olsun dön tekrar yokuş çık spor yaparsın diyor:queen:
fotoraf0017dc8.jpg

cebimin kıyısında köşesinde kalan son çekirdeklerimide çitliyorum biraz dinlenip tekrar koyuluyorum yola o kadar mutluyumki yol çizgileri arasında slalom yapıyorum tamda bu foftoğrafı çekerken arkadan bi araba kornaya basıyor nereye kaçacağımı şaşırıyorum ibreler 160 ı gösteriyor:p
fotoraf0018hf6.jpg

ve en can alıcı yere geliyorum buraya kadar herşey iyi güzel ama burdan taa dağın tepesindeki evlere bisikletle çıkmaya ne yürek ne bacak ne de akciğer dayanır atlıyorum kartalımdan aşağıya alıyorum elime aheste aheste yürüyorum
fotoraf0020ad4.jpg

eve geliyorum dilim bi karış sarkmış kendimden geçmişim geldiğim gibi direk atlıyorum hamağa nasıl uyuduğumun farkına bile varmamışım uyandığımda bir gram bile yorgunluk hissetmiyorum
fotoraf0021pg3.jpg

ve boylece 5 gidiş 5 geliş toplam 10 km yolu dinlene dinlene yaklaşık 1.5 saatte tamamlıyorum:p

helal olsun bız motorla üşenıyoz sen bısıkletle cıkmışsın yollara

Bisikletin de ayrı bir tadının olduğunu düşünüyorum.Allah senin motosiklet ile yaptığın gezileri paylaşmanı nasip etsin.

Bisiklet iyidir ya... Ben bir ara 50km geziyordum bisiklet ile.

Sıkıldım artik zevk vermiyor, saglik icin kosuyorum sadece. Bisiklet depoda duruyor, en son gecen sene kullandim...

Konyalı kardeş ben de iki teker sevdasına bisiklet ile başladım.Benim bisikletin sulugu surekli buz dolu olurdu. Ne yollar yaptım olnunla dili olsada konussa simdi... Ama senin yaptıgın gibi geldilemek kısmet olmadı hiç... Tekerine ve bacaklarına saglık...

abi süpersin ya :mrgreen:
abiciğim seni de tebrik ederim illa para olcak dıye bı durum yok sanırım hiç para harcamadııın bisikletin benzin sorunuda yok :queen:

motor olsada para harcasak keşke :)

Konyalı kardeş ben de iki teker sevdasına bisiklet ile başladım.Benim bisikletin sulugu surekli buz dolu olurdu. Ne yollar yaptım olnunla dili olsada konussa simdi... Ama senin yaptıgın gibi geldilemek kısmet olmadı hiç... Tekerine ve bacaklarına saglık...

teşekkür ederim bundan geziye çıkmadan önce 5lt suyu buzluğa koycam sonraki gün yanımda onunla gezicem su bulcam diye anam ağladı:queen:

hani kask hani eldiven, hani dizlik....:p
kaç km yaptın yazmayı unutmuşsun.
km de kaç kuruş yaktın bide onu yaz:queen:

Süper gezi :) Çok yol yapmışsın ama :p Yorucu olmuştur :)

hıı baya yorucu oldu benim için. iki teker aşkı insana neler yaptırıyor işte:)

hani kask hani eldiven, hani dizlik....:p
kaç km yaptın yazmayı unutmuşsun.
km de kaç kuruş yaktın bide onu yaz:queen:

kafamda şapkam vardı abi o kasktana sayılmazmıı:queen:

10 km yaptım resimlerin en altında yazmıştım km de kaç kuruş yaptım bilmiyorum ama 30 kuruşluk çekirdek tüketmişimdir:p

ya burası baya geyik olmuş valla mesajları okurken gülmekten cenem ağrıdı. ya konyalı bi alemsin valla. o ne güzel bi gezi olmuş öyle. valla okurken sanki bende seninleymişim gibi hissettim. süper olmuş. bence sen bi yerde falan yazı yaz yok yok sen kitap yaz almazsam serefsizim.:queen:

yaa konyalı bak bidaha okudum msjları. harbiden on numara olmuş. nadide sultan boşuna dememiş konyalıdan başkasına bastırmam diye:queen: şimdi fark ettim siteye üye tarihimiz hemen hemen aynı gün sayılır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar