muratoygur kaza yaptı(durumum iyi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar, şile dönüşü cemaliyle ömerli tarafından eve dönüyoduk, kurköyde ayrıldıktan sonra, sanırım asvaltaki bir madden dolay çok hızlı olmamama rağmen virajı alamadım, 3 kere frene aslımamam rağmen kuyruğu bir türlü doğrultamayım karşı şerite geçtim ve kaldırama vurarak kaza yaptım, ayaklarda ve kollarda sırıklıklar ve sağ bileğimde incinme var, motorunda km saati, sol sinya ve ön farım kırıldı, ucuz atlattım, çevreden yardıma geldiler sağolsun millette motoru doğrultup eve vardım. Korumalarım kaskımın olmadığını düşünemiyorum şimdi. kazadan sonra şoku atlattıktan sonra bir kaç foto çektim, Neyse kısa zamanda toparlarım inşallah.

işte o viraj

diz ve dirsekte sıyrıklar

Çok büyük geçmiş olsun dostum.Allah daha beterlerinden korusun.Korumaların ve kaskın olduğuna da şükret bence ve de hiç eksik etme:cat:

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın... korumalarının olması sevindirici.. insallah son kazan olur... bu arada koruma demirinde işe yaramış..

Motosikleti
Dl650vstorm
geçmiş olsun...iyi sana fazla bişey olmamış.:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağolun arkdaşlar, inan korumasız binmek mi haşa, dirsekerlimdeki sıyrığa bakarmısın üzerimde kalın deri mont olmasına rağmen oldu, :(

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm uff ya ne güzel gezdik eğlendik sonra bu haber kötü oldu.

haydaaaaaaaaaaa.......

baba ben seni gördügümde bu kaza olmuşmuydu ???????? el salladım size duruyodunuz orda ben bfoto falan çekiyosunuz sandım ??????????????

çok geçmiş olsun .. yolun bitişinde bekledik grubu .. bikaç kişi geçti dedik yolda geiyolardır diye am a.. hiç haberimiz olmadı malesef

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haydaaaaaaaaaaa.......

baba ben seni gördügümde bu kaza olmuşmuydu ???????? el salladım size duruyodunuz orda ben bfoto falan çekiyosunuz sandım ??????????????

çok geçmiş olsun .. yolun bitişinde bekledik grubu .. bikaç kişi geçti dedik yolda geiyolardır diye am a.. hiç haberimiz olmadı malesef

Yok jese benle cemali Alper-timi bekledik kartala gidecekti diye, yol bilmez iz bilmez diyeee , ama geçmedii bizde yola devam ettik, eve 2 km kalmıştı sıktımm freni ama durmadı alett kaldırama girdim maleseff,

Teşşekürler arkadaşlar ucuz attalattık yaa

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun abi ya o kadar yol git son 2 km de olcak işmiydi şimdi :pale:

kardes gecmıs olsun korumalarını ve bakısların daıma tam ve yerınde olsun .baktıgın yer hep vıraj cıkısı olsun gecmıs olsun..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok geçmiş olsun. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatmış olman inan hepimize "Oh!" dedirtti. Hiç üzme kendini.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaşlar, sizleri üzmek istemedim inanın, demekki yaşıyacakmışız bu tecrübeyide, Ordaki vatandaşlarda, abi dedi burda çok kaza oluyor, yolun eğimindenmidir nedir, cam gibi kayıdım resmen,

abi çok geçmiş olsun,keşke ilerdeki yoldan gitseydik :salut:

Sağol kardeşş çay devetini geri çevirmekle hata ettim sanırım :salut:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun bilader ucuz atlatmışsın:rendeer:
Yaralara kantron yağı kullan süper bişi :p

Abi çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.İnşallah kısa zamanda sen ve motosikletini sapasağlam görmek nasip olur.
Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar