Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aga peki Ne egzozu var motorda ??? Nedir markası felan ??? 110 Yaptıysan ii o zaman Benimki de aynı ... :)

Aga peki Ne egzozu var motorda ??? Nedir markası felan ??? 110 Yaptıysan ii o zaman Benimki de aynı ... :)

kardeş orjinal yamaha sıhay egzoz var kendisi MG-42 nin namulusuna benziyor nadir bir egzoz motor 110 ustude yapardı ama arkada artçım var birde 5. vitese kadar attım 6. atamadan yol bozuldu yoksa 130 u görürdüm!!!!

zincir nasıl atar ilk defa duyuyorum burada.dikkat etmek lazım.yüksek hızlarda tehlikeli olabilir.:cat:
biz görkemle 140 yapmıştık hemde motorun üstüne yatmadan.:)

Acil bişeye ihtiyacım var arkadaslar artçım ilşe birlikte yolculuk ediyorum ama arkadaki artçı tutmalığım yok elinde sökmüş veya fazla olan varsa verebilir mi ? Çok çok ihtiyacım var !!

maşaya sürtüyormu şu anda zincir??

Yok sürtmüyor yarın zinciri geriye aldırıp yağ koydurtucam !!

Son düzenleme:
Acil bişeye ihtiyacım var arkadaslar artçım ilşe birlikte yolculuk ediyorum ama arkadaki artçı tutmalığım yok elinde sökmüş veya fazla olan varsa verebilir mi ? Çok çok ihtiyacım var !!

Yok sürtmüyor yarın zinciri geriye aldırıp yağ koydurtucam !!

sürtmüyorsa zincir bol değildir o kadar yani benim motorun bi ara zinciri maşaya değiyodu çok boldu ama zincir atma gibi bi problemle karşılaşmadım hiç.bence bu olaya bi baktır sadece zinciri gerdirip geçiştirme.:cat:

motoru alırken artçı tutmalığını almadın mı??

sürtmüyorsa zincir bol değildir o kadar yani benim motorun bi ara zinciri maşaya değiyodu çok boldu ama zincir atma gibi bi problemle karşılaşmadım hiç.bence bu olaya bi baktır sadece zinciri gerdirip geçiştirme.:cat:

motoru alırken artçı tutmalığını almadın mı??
Zincirin bol olduğunu aldığım abi de söyledi ama vakti yoktu gerdiremedik yarın halledeceğiz inş.

Aldığım abi de yoktu Forumda sökmüş olan varsa yada kullanmayan varsa lütfen çok rica ediyorum bana çok lazım !!!!:cyclopsan

Zincirin bol olduğunu aldığım abi de söyledi ama vakti yoktu gerdiremedik yarın halledeceğiz inş.

Aldığım abi de yoktu Forumda sökmüş olan varsa yada kullanmayan varsa lütfen çok rica ediyorum bana çok lazım !!!!:cyclopsan

Ben sökmeyi düşünüyorum ama benimki kırmızı:)

Ben sökmeyi düşünüyorum ama benimki kırmızı:)

Ahmet abi kardeş canım ciğerim kardeşim benim çok çok ihtiyacım var sen ver ben öyle de takarım olmadı üzerine lacivert kaplama çekerim ama kırmızı tatlı durur gerçi senin yer nerde ben seni hiç yormayayım bende artçı olduğu için istiyorum yani tek olsam bende artçısı olana veririm nasılsa bi işime yaramıyo ama artçım var eğer verirsen bu iyiliğini hiç hiç unutmam ve her türlü bilgisayar ihtiyacında yardımcı olurum zaten Görkem ile konusup bu topiğin hatta Forumun Bilgisayar ve Bilişim sektörü tedarikçisi olmak istiyorum

Son düzenleme:
CBR 125 :

Arkadaşım ; Benim eski motorumdan kalan var.. Gri renkli... İstersen eylül 1 de Tirebolu da olcam Kargo ile yollayabilirim sana... Ben kullanmıyorum eski motordan sökmüştüm evde duruyor.. Bu arada Yuan dı eski motorum CBR nin Çinli olanı ama oLurmu bilmem cbr ye :) Benim motora göre bakar yollarım istersen ... :wiinkk:

CBR 125 :

Arkadaşım ; Benim eski motorumdan kalan var.. Gri renkli... İstersen eylül 1 de Tirebolu da olcam Kargo ile yollayabilirim sana... Ben kullanmıyorum eski motordan sökmüştüm evde duruyor.. Bu arada Yuan dı eski motorum CBR nin Çinli olanı ama oLurmu bilmem cbr ye :) Benim motora göre bakar yollarım istersen ... :wiinkk:

Kardeşim bu yakın zamanda lazım 16 Ağustosda izmire yolculuk var artçı tutunacak yer arıyor eğer imkanın varsa kargolat yada bişey yap ben kargo parasını veririm Fillo kargo ile anlaşmam var zaten eğer yakın zamanda yollayacak biri varsa noolur yollasın çok ihtiyacım var

ahmet93:
Kardeş bi cevap gelmedi bekliyom seni ya valla uyuycam uyuyamıyorum :silent:
Vereblirsen çok güzel olur ya asla unutmam bunu ?

Son düzenleme:
@ CBR 125 :

Kardeşim vaLLa benim öğrenci evimde parça... Evde de su an yaz olduğu için kimse yok.. Bos yere kira ödüyorum o ayrı mesele... Ama dediğim gibi 1 Eylül de gidiyorum...Okul baslıcak.. İStersen o zamana anca yollayabilirim... Kusra bakma vaLLa :)

@ CBR 125 :

Kardeşim vaLLa benim öğrenci evimde parça... Evde de su an yaz olduğu için kimse yok.. Bos yere kira ödüyorum o ayrı mesele... Ama dediğim gibi 1 Eylül de gidiyorum...Okul baslıcak.. İStersen o zamana anca yollayabilirim... Kusra bakma vaLLa :)

Yok kardeşim önemli değil ne demek allah senden razı olsun ne sorunum olursa ilk sen cevaplıyorsun valla :) Ama ahmet kardeşim bana o parçayı verir heralde yani CBR cı CBR cının Dostluğuna muhtaçtır :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar