Yok Dizel zuahahahah :queen:
kardeş jesse usta için önemli ayrıntılar bunlar.öle deme....
Yok Dizel zuahahahah :queen:
Bende elektrikli bisikletimden triump sesi çıkmasını istiyorum banada yardımcı olurmusunuz
elektrik kabolarını seleye bağlayıp üstüne oturursan inanılmaz sesler çıkarabilirsin :mrgreen:
Onu söylemişlerdi denedim ama triump sesi çıkmıyor
mobilet sesi çıktı gibi geldi bana
Ben özellikle triump sesi istiyorum
bi tane cd calar ve 2 kolon tak sesi de cd ye kaydet bagırıp dursun :mrgreen:Bende elektrikli bisikletimden triump sesi çıkmasını istiyorum banada yardımcı olurmusunuz
arkdaşlar Benim Ybr 125 Var Ben Ybrden Kawasaki Sesi çıkartmak Istiyorum Hani şu Hooonn Hoonn Edenlerden Nasıl Yapabilirm
Kuru fasulye ve pilav üzerine bol sarımsaklı cacık yenirse istenilen sesin elde edilebileceğine dair kanaatlerim var....
Denemenizi tavsiye ederim,performansı hakkında şüphe duymayacaksınız........:cherry:
Kuru fasulye ve pilav üzerine bol sarımsaklı cacık yenirse istenilen sesin elde edilebileceğine dair kanaatlerim var....
Denemenizi tavsiye ederim,performansı hakkında şüphe duymayacaksınız........:cherry:
abi sen yalnış anladın, egzoz modifiyesine giricek arkadaş, nos deil![]()
Her ne kadar N.O.S kadar etkili olmasa da pazartesi tabldot menüsünün oluşturacağı sesin tatminkar olacağını şimdiden söyleyebilriz:queen: