selam herkeze

slm ben erdi tokattan 17 yasındayım aranıza yeni katıldım daha doğrusu bi süredir izleyiciydim 2 gündür msj yazmaya basladım forumda aranıza kabul ederseniz sevininrim

Aramıza hoşşgeldin Tokat lı arkadaşım :) Motorunun bi resmini koyaydın keske :)

evde değilim gidince koyayım bu is yerindeki bilgisayarlar biraz uçuk yani ilk çıkan bilgisayarların küçültülmüs hali :D evde koyarım

Hoşgeldin MT'e :cat:
malum, yaşın müsait değil motosiklet kullanmaya & sürücü belgesi almaya:bounce: dikkat et....

aramıza hoş geldin.
umarım önce ehliyet alırsın sonra özgürce dolaşırsın.

Hoşgeldin MT'e :cat:
malum, yaşın müsait değil motosiklet kullanmaya & sürücü belgesi almaya:bounce: dikkat et....

aramıza hoş geldin.
umarım önce ehliyet alırsın sonra özgürce dolaşırsın.

öncelikle hosbulduk

ocak 1 de 18 yaşına girecem subattada sınav var sürücü kursundaki adam sen gel 18 girdiğin gün yazarız B & A2 ye dedi yasım musait olmasada 8-9 yaşlarında abimin 50cc likle basladımn(ozmanlar mesurdu o motorlar) suana kadar enduro ve 1000cc lik motor kullanmadım geriye kalan çoğu tip motordan kulandım suandada 125MT var ÖSS den sonra daha büyük bir motor alcam tercih 600cc olcak

Son düzenleme:
öncelikle hosbulduk

ocak 1 de 18 yaşına girecem subattada sınav var sürücü kursundaki adam sen gel 18 girdiğin gün yazarız B & A2 ye dedi yasım musait olmasada 8-9 yaşlarında abimin 50cc likle basladımn(ozmanlar mesurdu o motorlar) suana kadar enduro ve 1000cc lik motor kullanmadım geriye kalan çoğu tip motordan kulandım suandada 125MT var ÖSS den sonra daha büyük bir motor alcam tercih 600cc olcak

o yetmez seni kezmez heralde :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar