[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun geç olsun güç olmasın :p :rendeer:

dün akşam arkadaşın biri.. ismi lazım değil gelecem dedi gelmedi .... :silent: bende küstüm topiğe gelmedim bugün dermişimmmm :queen::queen: şaka şaka

bugün biraz gezim dedim, 160 küsur km kadar :cherry: yorgunluktan dağılmış durumdayım.. ama harikaydı. değdi herşeye... sizler içimde bir kaç foto çektim.. kilyos, güneşsiz koy, rumeli feneri ve kalesi, sarıyer v.s...

KİLYOS

burasının adı , güneşsiz koy muşş... ben buraya bittim.. günün anlam ve önemini belirtiyor :)

RUMELİ FENERİ

Son düzenleme:
ben oradaydım insan bi arar:bounce:

benim senden haberim yoktu ki bacım; gürkan kilyos a gideceğim demişti birgün önce o yüzden aradım o da işi çıkınca gidememiş.. Hem bileydim kesin arardım.. yemeğin yanında içkiye adam aradım, bulamayınca balıkta yemedim.. ağlarlar sonra kıyamam :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaahh kafama taş geldi sanki :mrgreen: abicim sana kaç kere söyledim kesin değil beyime bağlı diye :queen: nikahtan sonra bize bekliyoruz artık oturmağaa :queen: ama iyi gezmişsin fotolar süper :rendeer:

aaahh kafama taş geldi sanki :mrgreen: abicim sana kaç kere söyledim kesin değil beyime bağlı diye :queen: nikahtan sonra bize bekliyoruz artık oturmağaa :queen: ama iyi gezmişsin fotolar süper :rendeer:

sen bizi nikahtan sonra bekliyosun da biz nikaha gelmeyi düşünüyoduk :)

hazır hazır :rendeer: temam bi dahakine iki motor sığdırcam :queen:

yaw 31 ağustos sabahı mavi-yeşil de bi kahvaltı daha yapalım.. benimde falıma bak sen.. bakalım bana neler sığdıracan :cherry:

hem evlilikte eskimiş olur koskoca 2 hafta :) rahat rahat gelirsiniz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet evet yapalım ::haapppy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar