Suzuki an125 Mondial 150 hs

sizce hangısı
peki ozaman suzukıye hıc bınmedım ama hs150 ye bugun bındım hosumada gıttı eet motordan anlamam zaten ılk motorum olucak ogrenmeye calısıorum almadan once... mondı hosuma gıttı ama suzukıde ıyıdır dıorlar suzukıye 2 kısı bındıklerını gordum cok kucuk gozukuordu ve lastıklerı mınnacık zaten ıyıcene kayıp olmustu motorlarla ılgılı soyleyecegım bunlar sızede sormak ıstedıgım hangısını tavsıye edrsınız hız olarak hangısı daha ıyıdır parca fıyatları nasıldır vs?

Son düzenleme:
bunu sorcak kadarda bilmiosan motorun ne demek oldugunu alma bence

ayrıca bu baslık kitlenir oyle sizce hangisi die konumu olur sen ne istdgni bile yazmamssn arastr bul ne kıyaslamamızı istiosun soyle once

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dövseydınız bıde adamı,yaptıgınızı ayıplıorum,

Bunun ıcın baslıkta acılır,soruda sorulur,admın moderator karar versın,cevap verceksen ver vermıceksen laf kalabalıgı yapma,

GKN

bana atılan msj dan rahatsızlığım nie millei gerio ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burası acık alan dostum buraya yazılan yorumlar acıgadır,gıt pmden at ozaman o kısıye olan sorununu buraya belırtme,

GKN

iide arkadaşım, adamla benim aramdaki meseleden sanane?

GKN

GKN

ben cevap vereyim arkdaşım ha bak motor piyasasına yeni girdim analmama pek neyse
para sorun değil dersen 125cc al 30 000km grantisi war suzuki diğeri belli olmaz gitmez değil ama 150cc
birde suzukiye vereceğin parayla honda cbf 150cc vitesli al kocaman motor fiyat aynı ;) gerisi sana kalmış

GKN

bu konuyu sadece sen cevapla diye açmadığım için sanada özel mesaj attım motordan anlıyorsun diye... böyle yapıcağını bilseydim atmazdım kusura bakma

estağfurullah kardeşim, benim meselem sende değil tabiiki sorucaksın ben hem pm hemde topic görünce bi yerden tanışmışmıyızdır die neden bana pm die sordum.. sitede bir çok kişiye yardıımı vardır bu konu da sana neden olmasın maksan doğru kararı vermen, benbe bu aşamada yanında olabilirsem bi allah razı olsun dersin oda beni kurtarır bişeylerden..:wiinkk:
benim hasta olduğum konu milletin yazdığım msja yorum yapması:cat:

ya bı arkadas soledı suzukı 2 kısı bayırı 40 la cıkıormus falan hız olarak hangısı daha ıyıdır

estağfurullah kardeşim, benim meselem sende değil tabiiki sorucaksın ben hem pm hemde topic görünce bi yerden tanışmışmıyızdır die neden bana pm die sordum.. sitede bir çok kişiye yardıımı vardır bu konu da sana neden olmasın maksan doğru kararı vermen, benbe bu aşamada yanında olabilirsem bi allah razı olsun dersin oda beni kurtarır bişeylerden..:wiinkk:
benim hasta olduğum konu milletin yazdığım msja yorum yapması:cat:

senınde yorumun beklıorum abi

Son düzenleme:

GKN

ya bı arkadas soledı suzukı 2 kısı bayırı 40 la cıkıormus falan hız olarak hangısı daha ıyıdır

senınde yorumun beklıorum abi

ikisi arasında bi tercihe girmişsin, ben an 125 almanı öneriirm, mükemmel bi scooter, herkese öneriyorum.. o paray alınabilicek en mantıklı motor
peformans konusunda şüphen olmasın emin olki 150 lik çinliler zor yakalar..
kesinlikle afaki konuşmuyorum, kendim test ettim söylediklerimi..
siteden pokergs nick li arkadaşımız sarper motorunu ilk aldığı zaman (daha 400 km deydi rodajı bile bitmemişti) 90 kg lık 2 kişi 115 km hıza kadar ulaştık:cat:

kafam cok karıstı 125 an 151 rs 150 hs herkesın fıkrı degısık herkes bı motor uzerıne yogunlassa daha kolay olurdu benım ıcın :pale:

GKN

kimse bi motora yoğunlaştırmaz seni, çünkü kimse malına kötü demez..
unutma marka markadır..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar