Web sayfasından bir bölümü nasıl resim haline getirebilirim?

Merhaba... Mesela ben bir web sayfasına giriyorum ve burada resim/foto gibi kopyalanamayan bir şeyi nasıl kesip yapıştırabilirim?

mesela yanda nickim ve bilgilerim yazıyor, bu bölümü komple kopyalayıp yapıştırmak istiyorum, sadece yazıları değil, arka plan dahil..
Yardımlarınız için teşekkürler..:cat:

vaybe, nede olsa hemşerim. pratik zeka budur :)

Peki nasıl yapacaz abi?

Eğer bu sekildeyse ; Klavyemizin sağ üst tarafındaki tuslar içerisinde Print Screen Tusu var.. Ekranın fotosunu cekme tusudur... Bir kez tıklıyorsun ; Sonra Paint - Düzen Yapıstır..
Daha sonra az önce fotoğrafını cektiğin ekran Karsına geLecek ve Dosya nın altındaki aletlerden Yıldızın yanındakini tıklıyosun almak istediğin bölüümü seçiyosun ; Kopyalayıp dosya dan yeni deyip oraya yapıstırıyosun ve kaydediyosun :) Bu kadar ; Cok basit ama uzun ca anlattım :p

Paint yok mu paint :) Resim cizdiğimiz yer :) Donantılar da :p Oraya giriyosun :p ... Düzen - yapıstır... Sonra Dosya menüsünün altındaki araçlardan Yıldızın yanındakini seçip aLMak istediğin bölgeyi kesip yeni bir paint sayfasına yapıstırıp kaydediyosun ! Bu kadar canım :bounce:

çok teşekkürler, bir isteğin olursa sende bana söyle, gerçi ben cahilin tekiyim.

Yardımıc olabildiysem ne muTLu bana :) Tek isteğim Kaskını takman :rendeer:

kaskın alası var, nolan son model.. kasksız, motoru garaja bile çekmem, olurda bir düşersin, hassas bir damara denk gelir. buna benzer bir kaza duymuştum, adamın biri vespaya binmiş, 5 metre gitmeden düşmüş, kafasını yere hafifçe çarpmış bişeyim yok demiş . Aradan aylar geçmiş elleri titremeye başlamış, bu şikayet le hastaneye gitmiş, film çekmişler, beyin damarlarında mı nedir, hassas bir damar ezilmiş, etkisini uzun zaman sonra göstermiş. Artık yapacak birşey yokmuş, Adam kısa zaman sonra vefat etmiş.. Tam olarak nasıl öldüğünü hatırlayamadım. göztepede ışıklarda beklerken yaşlı bir amca anlatmıştı bunu..

kaskın alası var, nolan son model.. kasksız, motoru garaja bile çekmem, olurda bir düşersin, hassas bir damara denk gelir. buna benzer bir kaza duymuştum, adamın biri vespaya binmiş, 5 metre gitmeden düşmüş, kafasını yere hafifçe çarpmış bişeyim yok demiş . Aradan aylar geçmiş elleri titremeye başlamış, bu şikayet le hastaneye gitmiş, film çekmişler, beyin damarlarında mı nedir, hassas bir damar ezilmiş, etkisini uzun zaman sonra göstermiş. Artık yapacak birşey yokmuş, Adam kısa zaman sonra vefat etmiş.. Tam olarak nasıl öldüğünü hatırlayamadım. göztepede ışıklarda beklerken yaşlı bir amca anlatmıştı bunu..

Işıklarda bekleyen adama anlatılacak hikaye de bu olur zaten :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar