Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mesut gibi yapacağım :) Nası yapılıyo işte :) Direksiyonu asaya almıs o ! Amortisör çubukları direksiyondan yukarıda Mesutun motorunda :)

arkadaşlar bende cbr almayı düşünüyordum ama bi arkadaşım cbr yi alacağına yamaha nın tzr 50 sini al daha iyi dedi ben motor konusunda pek fazla bilgisi olan birisi değilim beni biraz aydınlatabilirmisiniz eksileri artıları konusunda... ama tzr nin 50 lik olmasıyla cbr den düşük kaldığının farkındayım ..

Bırak kimin ne dediğini..Git bayiye :) Otur CBR ye zaten o zaman anlarsın neyin ne olduğunu alır cıkarsın :)

fiyatları ne durumda peki bunun hondanın sitesin de 5.5 yazıyor ama plak acart curt kaça patlıyor bi bilgin warmı acaba

Sıfırı herşeyi içinde Maximum 5800 ü geçmez :) İkinci ellerini tawsiye ederim ne de olsa HOnda bişi olmuyo :) İkinci el fiyatları da 2900 ile 4000 arasında değişiyo :)

yok 2. el ile işim olmas 0 alıcam yarısını peşin vericem yarısı da taksitle işte fazla dokunmaz o zaman fiyatıda güzelmiş hafta içi bi uğrayalım antalya bayiine inşallah siyah wardır :D

Vardır yoksa da getirtirler :) Ama kesin alırsın demedi deme :) Güzel bi rodajdan sonra 140-150 arası gider motor :)

Bu gün motorun 1000 bakımını yaptırdım ve nihayet rodaj denilen sıkıcı kısım bitti 80-90 nereye kadar yani bayılmıştı içim:pale:

Bu gün yağ değiştikten sonra ve motor yeterince ısındıktan sonra 150 yi gördüm ama sonra hafif yukarı eğim vardı yavaşladı.12 bin devirde gördü makina bu hızı azcık aşağı doğru eğim vardı bu hızı yaptığım sırada.Mutlu oldum açıkcası rodajı güzel yaptığımı anladım motoru ilk defa zorladım bu derece çokta gerekli bişi değil zaten yapışıyosun motora deli gibi pekte hoşuma gitmiyo motoru bu kadar zorlamak bişi falan olur o hızla.

Ama merak etmiyor değilim acaba devir ibresi en sona dayandığında kaçı görür makina ama kıyamıyorum içim gidiyor:cherry:Zaten o kadar hızı gördükten sonra direk debriyajı sıktım motor kendini yağlasın diye acıdım motora böörüodu ya:mrgreen:Devir ibresini sonlayan var mı hiç acaba kaç gördü eğer öyle biri varsa???

yok 2. el ile işim olmas 0 alıcam yarısını peşin vericem yarısı da taksitle işte fazla dokunmaz o zaman fiyatıda güzelmiş hafta içi bi uğrayalım antalya bayiine inşallah siyah wardır :D

gel sana satıyım benim motoru?? 3.800 km de çizik dahi yok istersen msn ver resimde atarım?

Tarkoo ;

Satmak İsteyenler bölümüne konusunu açmadın gaLiba bence aç :cat:

Ve sahibinden.com ' a da iLan verirsen satışı kolaylaşabiLir .. :cat:

Cok iyi bir rodaj yaptın dmeek ki :) Nasıl yaptın anlatsana :)

1000 km geçene kadar(yağ değişene kadar)sadece bir kere son hız denemesi yaptım onda 145 gördüm gaz kestim.Motor soğukken yüklenmedim,rampalarda zorlamadım,çok ağır kişileri arkama almadım,aynı devirde uzun süre kullanmamak ve vites değiştirme hastalık oldu zaten düz yolda giderken bile vitesle oynamak için hız kesiyodum:mrgreen:1.viteste çok ani kalkışlar yapmamaya çalıştım,ve en zoru 100 km yi genelde geçmedim 80-90 gittim hep bayıltıyor bir yerden sonra ya insanın uçup gidesi geliyor.Ara gaz verip motoru bağırtmadım bide tabi bu bi kaç kere oldu ama 2-3 seferde motor ele alınmıyor zaten.Ben bunları yaptım şimdi motor çok güzel oldu son hız açısından tavsiye ederim.:wiinkk::cat:

tarkoo
Her sayfada senin motorun fotografı oldu... Satılık bölümüne ilan verip sadece linki atsan daha iyi olacak :cat:

Bu gün motorun 1000 bakımını yaptırdım ve nihayet rodaj denilen sıkıcı kısım bitti 80-90 nereye kadar yani bayılmıştı içim:pale:

Bu gün yağ değiştikten sonra ve motor yeterince ısındıktan sonra 150 yi gördüm ama sonra hafif yukarı eğim vardı yavaşladı.12 bin devirde gördü makina bu hızı azcık aşağı doğru eğim vardı bu hızı yaptığım sırada.Mutlu oldum açıkcası rodajı güzel yaptığımı anladım motoru ilk defa zorladım bu derece çokta gerekli bişi değil zaten yapışıyosun motora deli gibi pekte hoşuma gitmiyo motoru bu kadar zorlamak bişi falan olur o hızla.

Ama merak etmiyor değilim acaba devir ibresi en sona dayandığında kaçı görür makina ama kıyamıyorum içim gidiyor:cherry:Zaten o kadar hızı gördükten sonra direk debriyajı sıktım motor kendini yağlasın diye acıdım motora böörüodu ya:mrgreen:Devir ibresini sonlayan var mı hiç acaba kaç gördü eğer öyle biri varsa???

devir ibresini sonlayamazsın çünkü bizim motorlarda devir kesici var ve 12000 devirden sonra devir kesiciye giriyor motor.:cat:

devir ibresini sonlayamazsın çünkü bizim motorlarda devir kesici var ve 12000 devirden sonra devir kesiciye giriyor motor.:cat:

Vaay bizimkinde bile var devir kesici hyosung ne olaki:queen:

O zaman iyi olmuş 12 binde motorun yavaşlaması ya iyiki çok zorlamamışım.Acaba eğimden değilde devir kesiciden mi yavaşladım?Ben hiç düşünmedim devir kesici olayını o anda:mrgreen:

Gördüm cakalaz...
O yukarıdaki vidalarla oynayarak yüksekliği ayarlayamazsın...
En iyisi bu işi yapan ustaya göstermen... Amortisörler ile oynanması hakkında pek bir bilgim yok.
Bilmediğim konu hakkında yorum yapmadım :)

Vaay bizimkinde bile var devir kesici hyosung ne olaki:queen:

O zaman iyi olmuş 12 binde motorun yavaşlaması ya iyiki çok zorlamamışım.Acaba eğimden değilde devir kesiciden mi yavaşladım?Ben hiç düşünmedim devir kesici olayını o anda:mrgreen:

benim bildiğim kadarıyla devir kesici motoru yavaşlatmaz sadece o devirde tutar motoru.

Kırmızı 11.000 devirde başlıyor....Kitapçıkta ne olursa olsu kırmızı kısma sokmayın diyor ibreyi.Ben okumadan önce bilmiyordum 4-5 defa yaptım ama artık yapmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar