İstersen bende tertemiz bir Mondial RF150 var. Çok menunum ama Xciting alıcam..kafaya taktım..ondan satıyorum..
http://www.sahibinden.com/3350_km_d...flari_bendenWQQaXQQ10141722WQQpXQQdisplayitem
Yamaha Cygnus RS 125cc aldım bende 1 ay önce. Kampanyadaydı 2.100 e aldım.
2. elleri daha pahalı 2.300- 2.500 falan. Kymco'lara bakabilirsin.
Yaa dur adam göremedi buraya da ekleyeyim bari :mrgreen:
Bu arada Mondial olmus da noolmuş ; Gayet güzel motorlar çıkarıyo bence
Arkadaşım Tanısma baslığına da yazdım ama buraya da yazayım
Kız arkadaşınla gezzeceksinO yüzden Her scooter olmaz
Azcık büyük olmalı
O zaman ilacın burda :cherry: Çin malı deyip gecme nasıl bakarsan Öyle Performans alırsın
http://www.sahibinden.com/pesin_fiy...uner_motor_daWQQaXQQ9376888WQQpXQQdisplayitem
Ya Mondial ZC ya da ZAT öneririm.. Ama ZC kullananlar war Rize de sorunsuz :cherry: ZAT kullanan arkadasım yok yorum yapamıyorum
ZC 150
ZAT 150
![]()
kanuni storm ????? bi bakıver çok şık bir malzeme![]()
Cooldostum jant yamuldu değiştirdim demişsin ilanda ama o jantın yapılığı malzeme esnek değil kırılgan,esnetmek yamultmak imkansız...sen nasıl yamulttun çok merak ettim...
yazık günah parana.ilk motorun olucak,bikaç yılda hurdaya atmak değil de yıllarca bakımını yapıp gezmen daha bi hoş olur bence..ilk göz ağrını hurdalığa erkenden gömmek istemezsen 2. el sağlam bi makina al,2000 ytl ye temiz bi bobcat alabilirsin.en az 30 000 km ömrü var,500 ytl ye komple motor yapıp bi 30 000 daha gezersin arkana bakmadan...ekonomik açıdan daha uygun bence..
bakıyorum dostum bakmazmıyım çok beğendim bikere yağ soğutmalı kanuni için pek iyi şeyler söylemiyolar ama onuda beğendim bobcat tam boyutları istediğim gibi iki kişilik ama sahabindene bakıyorum 20000 km de 2250 ytl istiyo şöyle daha az kullanılmışını bulsam ps3 ümüde takasta kullanabilsem tam süper olacak ama.
ya o veya bu şekilde 1 ay içerisinde bi motor alıcam ama ne alıcam bilemiyorum dostum gönül ister en iyisini alayım ama işte malum durumlar gücümüzün yettiğin alıcaz yani fiyat performans...
150 zc al kardeşim güzel motor istersen 3 kişide binersin
Dostum ben sana yazmaktan bıktım sen okumaktan bıkmadın sanırım :mrgreen:
Sıfırını alGüzel rodaj yap ki ; AKLın rahat oLur :bounce: Sonra al kızarkadaşını Ver elini İST Sokakları :rendeer:
Allahına kurban kardeşim yürü beee
inşallah alıcam bu 1 ay içinde mağazada baktım grisine şöyle alıcı gözüyle çok hoş ama şimdide aklıma şey geliyor sıfır mı ikinci elmi??
ikinci elalırsam belki takasta ps3 ümü kullanabilirim diye düşünüyorum. yada 0 alıcaz 700 peşin gerisi 8 ay taksit 1980 lira işte
1750+ps3 e 18000 km de kazasız belasız orjinal hemde sarı şeker bi bobcat veririm sana.en az 30 000 km görürsün.zaten çinlinin ömrü 10000 km.arkadaşımın üyeliği ama bu 0541 210 06 07 no dan ulaşabilirsin bana.belki fiyatta da bişey yaparız...