noterden satısı yapıldık sonra ruhsat sorun yaratırmı?

arkadaslar, motorumu satıyorum. alıcı motoru sadece yaz sezonu boyunca kullanmak ıstedıgı ıcın ben noterden satısını yaptıktan sonra ruhsatı uzerıne almayacagını soyledi. tekrar masraf yapmak ıstemıyormuş. sonuc olarak satısı resmı sekılde noter yapacak ben paramı alıcam pekı bu kısı kazaya fln karıssa notor satısım olmasına ragmen bana patlarmı?
veya daha sonra bu kişi motoru satarken benım olmam gerekırmı?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Satış gününden tarih başlayarak 1 ay içinde kendi adına ruhsat çıkartmak zorunda. Aksi takdirde yeni sahibine cezası var.

Son düzenleme:
cezası nedır? bilgilendirmek isterim alıcıyı

Motosikleti
Motoru elinden alırlar de, sorunu kökünden hallet. :)

kimse salak diil okdr merak etme 90 ytl gibi bi cezası var ayrıca noter satısı yapıldıgı için ruhsatın arkası onun adına kaselendigi için yaz sonunda motoru satmak isterse yeni ruhsat cıkartmak zornda tekrar satış için..

seni ilgilendiren tek kısım ruhsat onun adına olana kadar ceza vs senn adresine senn adına gelir gdr noter satısını gosterip borcu uzerinden dusurursun..

Motosikleti
kimse salak diil okdr merak etme 90 ytl gibi bi cezası var ayrıca noter satısı yapıldıgı için ruhsatın arkası onun adına kaselendigi için yaz sonunda motoru satmak isterse yeni ruhsat cıkartmak zornda tekrar satış için..

seni ilgilendiren tek kısım ruhsat onun adına olana kadar ceza vs senn adresine senn adına gelir gdr noter satısını gosterip borcu uzerinden dusurursun..

Len ben espri yapmıştım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar