Evleniyoruuzzzz :)

Moderatör
ömür boyu mutluluklar dilerim o gün çalışmıyorsam ben kesin gelirim nede olsa yalovalıyız yanlız bırakmak olmaz yapabileceğim birşey varsa haber vermen yeterli

O gun calismiyorsan gel ben seni calistiririm :) Yapabilecegin sey cok sen gel ben tarif ederim sana :)

antalyadan da mutluluklarr;)

Balayina oraya geliriz belki.. Gelirsem haber veririm, simdiden zemin hazirliim dedim :p

Son düzenleme:
tamam iş yerinden izin alıp gelmeye çalışıcam yardımcı olabilirsem ne güzel

Yalova MT olarak bugün karar verdik beraberken :) Gelcez galiba :p Oh bi oynayalım ama Trabzon Kolbastısı caldıracaksın o gece oynicaz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mutluluklar ılerımmm sımdıdennn darısıbızlerın basınaa:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın :rendeer:

topraam , bak buna çok sevindim işte , allah bir ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın :cat:
senin nası bi evlenme teklifi yapayım topic'ini hatırlıyomda , galiba bizimde bu evlilikte ufak bi katkımız var :)

Sayin MT uyeleri, sayin ve sevgili dostlar;

Bilen bilir beni bilmeyen de zamanla bilir elbet birgun.. Taniyan tanimayana duyan duymayana soylesin, 10 Agustos 2008 aksam saat 8'de dunya evine giriyoruz.. Yalova'da olan, o gun yolu buralara dusen, ya da ulan kimdir su Lucas, gidelim de bi gorelim diyen demeyen herkesi bekliyorum.. Söyle 1500-2000 MT uyesi gelse de bi sükse yapsam hic de fena olmazdi :p Keske motofest'e denk getireydim :)

Adres : Sezenler havuzbaşı tesisleri, Termal yolu, Kadıköy/YALOVA (eski Baronet otel) Saat : 20:00

Şimdiden bir ömürboyu mutluluklar..:rendeer: :rendeer:

Nice bol km'li yollar ve yıllar sizin olsun paşam..:rendeer:
Uzaklarda olmasam inan gelirdim seve seve..:wiinkk:

hatta ben yalovada fotoğrafçıyım isterseniz düğün fotoğraflarınızıda ben çekebilirim :rendeer:

Ömür boyu mutluluklar dilerim,nasıl başlarsan öyle devam eder,
Evlenip balayına çıkmaktansa evlenmeden alayıyla çıkmak daha güzeldir:mrgreen:

Moderatör
Yalova MT olarak bugün karar verdik beraberken :) Gelcez galiba :p Oh bi oynayalım ama Trabzon Kolbastısı caldıracaksın o gece oynicaz :cherry:

Gorelim bakalim Yalova Mt'yi.. Satisa gelirsem burada carsaf carsaf topic acicam :)

topraam , bak buna çok sevindim işte , allah bir ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın :cat:
senin nası bi evlenme teklifi yapayım topic'ini hatırlıyomda , galiba bizimde bu evlilikte ufak bi katkımız var :)

Topraaam, valla bu aksam muhabbetini ettik hatunla.. Bana daha evlenme bile teklif etmedin dedi.. Valla daha etmedim, ama sozum var elbet bigun edicem.. Yinede fikirleriniz cok yaraticiydi o zamanlar.. Ben bir e$$egim kabul ediorum :)

Son düzenleme:
Moderatör
hatta ben yalovada fotoğrafçıyım isterseniz düğün fotoğraflarınızıda ben çekebilirim :rendeer:

Sanada diorum, gelmezseniz topicleri gorun siz :) Fotograf icin sezenlerin anlasmali oldugu yer var, mecbur ona yaptiricaz.. Yoksa seve seve gulucukler sacarken poz verirdim sana :)

bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

Mutluluk dilemekle olmuyo oyle pa$am.. Atlican gelicen, alican bi cumhuriyet altini takican :p Ceyrek falan kurtarmaz oyle :)

Saka bi yana, gelen herkes inanin cok mutlu edecek beni, hepinizin basimin ustunde yeriniz var..

Son düzenleme:
allah mesut+bahtiyar etsin + bir yastıkta kocatsın
darısı benim de başıma (AMİN):mrgreen:

MesuT Motoru verirsen biz ne ile gideceğiz :silent:
cako 26-27 si gibi teslim edicem motorsikleti.yani motorsikletim bende hala :cat: yarın akşama hazır oL...!arabayla mı gelcen,minibüsle mi gelcen karar verirsin :bounce: biz yarın erkenden şileye gidiyoruz.akşam düğün için döneceğiz :cat:
Gorelim bakalim Yalova Mt'yi.. Satisa gelirsem burada carsaf carsaf topic acicam :)
yalova MT'yi tanımamışsın sen..söz verdin mi yerine getirir :bounce:
ben düğünden önce ki stüdyo çekimi için demiştim.düğün esnasında ki resimlere gitmiyorum zaten :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar