Doğumhane diyaloğu

foruma çocuk parkı topigi konmasını taleb ediyorum (((((((((:)

Benim yaşım 36...

jesse sen kaç yaşındasın
ya kardeşim hortatrm hortlmam size ne ya ben buraya yeni üye oldum dolaşıorm bütün konuları beendiklerime yorum yazıom hiç birinin tarihine bakmadım belki hatam bu ama size ne varsa bi sorun moderatör gelir uyarır yada banlar bende sizin gibi kendini burda birşey sanan tiplere uyuz oluom bak dalgana hem madem eski kn sen nerden bakıpta gördün

abi adam haklı ya sakin olması mı var kimsenin babasının yeri deil burası paylaşım sitesi aykırı bişeyse yaptıım moderatörler uyarır yada atar onların bu şekilde bnle knşmaya hakkı yok konuşturtmam!

Kişilik haklarına karşı yazılan seviyesiz mesajlar tarafımdan mod arkadaşlara bildirilmiştir..

Şuan itibariyle sitemizde online olan mod olmadığından ötürü en kısa sürede
yazdıklarınız incelenecektir kanımca..

Dipnot:
Ben kim miyim?...:wiinkk:

Kendini birşey sana tiplerden biri olarak gör gitsin..:)

niye sadece benm dediklerimi bulup getiriyorsun ki 2 kişi arasında bi problemimiz vardı biz çözdük aramızda ama siz hala olayları abartıyorsunuz yani bana eski konuları hortlatıom die kızıorsunuz ama siz eski tartşmaları hortlatıosunuz en azından benm kmseye zararım olmuodu:farao: ve dier konulardada bana yapılan buna benzer hakeretler var biri laf söylüo öbürü dio iyi kapak yapmışsın diğeri dio uyuz oluorm böyle tiplere onları nie alıntı ypmdın??Bu arada senn kim olduunu sormadım her neyse yaşca büyüğümsün galiba ağız dalaşına girmek istemiyorum ama yaptıgın gerçekten ayıp

niye sadece benm dediklerimi bulup getiriyorsun ki 2 kişi arasında bi problemimiz vardı biz çözdük aramızda ama siz hala olayları abartıyorsunuz yani bana eski konuları hortlatıom die kızıorsunuz ama siz eski tartşmaları hortlatıosunuz en azından benm kmseye zararım olmuodu:farao: ve dier konulardada bana yapılan buna benzer hakeretler var biri laf söylüo öbürü dio iyi kapak yapmışsın diğeri dio uyuz oluorm böyle tiplere onları nie alıntı ypmdın??Bu arada senn kim olduunu sormadım her neyse yaşca büyüğümsün galiba ağız dalaşına girmek istemiyorum ama yaptıgın gerçekten ayıp
Senin gibi tavır sergileyenler bizim siteye hergün olmasada bazen giriş yapıyolar..
Ne yapalım üyelik bedava...:)
Ama kalıcı olmak biraz haya ister..
Saygı görmek ise sevgiden olur..
Ayıp olup olmamasını senden mi öğreneceğiz....

Edebinle takılmaya bak..:bounce:

eğer hala sana saygı gösterip susuyorsam tek sebep yaş farkından dolayı göstermem gereken saygı!!!site için bizim diebiliosun demek ki o kdar saygın birisin senin gibi saygın birinin ateşe körükle gitmemesi gerekir ya biz olayı kapamşz msnde knştk cocuk özür diledi abi böle olsn istemedm kırdıysam özür dilerm dedi olay kapandı ve başka insanların benm hakkımda alaycı konuşma gibi bi hakkı yok ama benm yapılan konuşmalara hakkım var

bir de dinime küfreden müslüman olsa lafa bak kalıcı olmak haya ister:farao: eğer edeple takılmak buysa ksura bakmayın ben edepsizlik etmişim :bounce:

Son düzenleme:
eğer hala sana saygı gösterip susuyorsam tek sebep yaş farkından dolayı göstermem gereken saygı!!!site için bizim diebiliosun demek ki o kdar saygın birisin senin gibi saygın birinin ateşe körükle gitmemesi gerekir ya biz olayı kapamşz msnde knştk cocuk özür diledi abi böle olsn istemedm kırdıysam özür dilerm dedi olay kapandı ve başka insanların benm hakkımda alaycı konuşma gibi bi hakkı yok ama benm yapılan konuşmalara hakkım var

bir de dinime küfreden müslüman olsa lafa bak kalıcı olmak haya ister:farao: eğer edeple takılmak buysa ksura bakmayın ben edepsizlik etmişim :bounce:

Kişisel problemleri siteye (konu açarak) yansıtmamak gerekir..

O laf bir konu içinde GKN (Gökhan) tarafından söylenmiş bir cümleydi..
Kendi arkadaş ortamında ve birbirlerini tanıdıkları için söylenmiştir.Sen kimi tanıyorsun ki..
Ve o arkadaşımın yerine kendini koyamazsın..
Ancak biz seni (sevilirsen) koyabiliriz..
Sevdir kendini..Hade..

orda ben bşka birine yapılan bi konu hakkında tartşma çıkarmadım ve kişisel bir sorun değildi sadece çok dikkat cekiosn dediler bana bende niyetimi açıkca belli etmek için yazdım yani şeytan bunun neresinde:silent: zten sorunda bu ya henüz kimseyi tanımıyorum ondan herkes tanıdıı kişiyi haklı haksız savunma altına alıyo ama hiç farketmes ben kendi hayatımda tek tabanca olmşm öyle benliğimi kazanmşm sanal ortamda mı haksız yere ezilcem:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar