herkese selamlar

merabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım kısa zaman sonra da 125cc bi motor almayı düşünüyorum zamanı geldikçe sorularımla kafanızı şişirebilirim k.bakmayın :)
bu arada adım:eek:kan,yaş:22 adana çukurova ünw öğrencisiyim herkese saygılar

hoşgeldin hocam umarım kafandaki yada istediğin motora kavuşursun

merhabalar arkadaşlar bende yeni üyeyim bende hatay iskenderundayım adım taylan bende scooter ile vitesli motor atasında kaldım bana bi yardımcı olabilirsenız çok sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar..

hos geldin nnooss. Ben de yeni uyeyim bu siteye. Mesajina dogru cevap verebildigimden ve sana ulasacagindan bile emin degilim. :)
Ben de Yamaha 125 kullanicisiyim, 125 cc yazdigini okuyunca memnun oldum. Umarim senin tercihin de Yamaha olur.

afedersiniz. Kullanici ismini yanlis girerek cevapladim mesaji, beceremedigim ortada. Okan33 e gondermek istedigim iletiyi sizin adiniza belirttim.
Siz de hos geldiniz.

Hoşgeldin Okan...inşallah güzel dostluklar kurarsın MT ailesinde:cat:

hos geldin nnooss. Ben de yeni uyeyim bu siteye. Mesajina dogru cevap verebildigimden ve sana ulasacagindan bile emin degilim. :)
Ben de Yamaha 125 kullanicisiyim, 125 cc yazdigini okuyunca memnun oldum. Umarim senin tercihin de Yamaha olur.

evet arkadaşım 125 cc istiyorum acemiyim bu motor konusunda ama motoru sadece ihtiyaç ve ulaşımı ekonomik olması amacıyla kullancam hava atmak veya 3 ay sonra 1000 cc bi motor almak için değil tercihe gelince yamaha ybr 125 veya kanuni windy's arasında kaldım ilk alacağım motor 0 km olsun istiyorum dolayısıyla fiyatı da ucuz olsa daha ii olur

özer,mondi.playturk,marantzz,melocan,cakalaz ve sanatizm çok teşekkürler hoşbulduk

Hoşgeldin arkadaşım.Ulaşım aracı olarak kullanacağın iki teker yakında ateşli bir tutkun olacaktır.Her zaman yardıma hazırız.

merabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım kısa zaman sonra da 125cc bi motor almayı düşünüyorum zamanı geldikçe sorularımla kafanızı şişirebilirim k.bakmayın :)
bu arada adım:eek:kan,yaş:22 adana çukurova ünw öğrencisiyim herkese saygılar

HOS GELDIN KARDES UMARIM KASKIN ASFALT GÖRMEZ:bounce:

hiç sorun degil.Bende 125cc düşündüm ama ben lise ögrencisiyim 3.sinif ama ybr de biraz fazla olur gibi düşünüyorum ama 1 hafta için de motor alcam bakalım kesmet ne olcak...

Hoşgeldin arkadaşım.Ulaşım aracı olarak kullanacağın iki teker yakında ateşli bir tutkun olacaktır.Her zaman yardıma hazırız.

bence de bi süre sonra tutku olacak hatta daha kullanmayı bilmediğim halde heyacan var ama fazla açılmamak kaydıyla tabi kendi adıma konuşuyorum :wiinkk: walla üstad yardım konusuna gelirsek zamanı gelince kafanızı şişirebilirim :)şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

HOS GELDIN KARDES UMARIM KASKIN ASFALT GÖRMEZ:bounce:

cümlemize üstad teşekkür ederim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar