Cup ile tek teker :)

Bu topik digerinden iki saat kada rönce açılmış. Onun için buraya yazıyorum. Haret ve dayanışma guzel fakat hiş bir koruma takılmamış. Korumalarını takmış olsalardı amacına ulaşabilirdi.

MOTOR dikkat ettiyseniz modenas marka galiba..bu şova ancak bu motor gider zaten

ben begendim kasklari yok ama o onlarin sorunu... yinede güzel gösteriydi ayrica kızıda cesaretinden dolayi kutlarim ben motora binen bi kızla çikamadim milletin sevgilisi teker yaptirtiyo:queen:

ayrica müzikte on numara olmuş eski bir müzik ama:cat:

Son düzenleme:
daha önce beyinsizler diye bi başlıkta açılmıştı bu video kızdaki cesarete hayran kaldım helal olsun

sedat_57 dostum neden onların sorunu oluyo onu anlamadım onlar öle dawrandıkça bizim üzrimizdeki serseri damgası hiç kalmaz

ben motorculara serseri olarak bakildigini sanmiyorum:):) onun kasktakmamasi tabi onun cahilligi ben ne yapabilirm burdan cok cok 2 laf söylerim oda onlarin kulagina gitmez:cat:

ben full korumali olsam hatta heryerim çelikten olsa yine o adamin arkasina artçi olmam:queen::queen:

Son düzenleme:
ben motorculara serseri olarak bakildigini sanmiyorum:):) onun kasktakmamasi tabi onun cahilligi ben ne yapabilirm burdan cok cok 2 laf söylerim oda onlarin kulagina gitmez:cat:

ben full korumali olsam hatta heryerim çelikten olsa yine o adamin arkasina artçi olmam:queen::queen:

arkadaşım haklısın senin veya benim sesimi duymazlar ama herkes tepkisini göstersin bir gün çığ gibi büyür onların kulağına bağırmış gibi olunur ne demişler etkiye tepki

seni bilmem ama ben kaç kişiden duydum sayısını bile hatırlamıyorum motorcu serseri diye
o yüzden trafikteki saygınlımız az diye düşünüyorum

motorun nasıl gittiği önemli degil o zaten ofsayt benim gözüme arkadaki vatandaşın ofsayt pozisyonları takıldı acıkcası.............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar