[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anamm... bak beni pazar günü yollara düşüreceğiniz.. istanbul dereye gidecem balık yemeye heee. canımı istetmeyin yaww...

İstanbul dere Adapazarı tarafında Sapanca da , görmediyseniz mutlaka görün derim.. tavsiye edilecek bir mekandır.. (Dipnot)

Son düzenleme:
Bilmem ağzın sulandımı ama Öğle yemeği de hazır gibin. :)

dsc00605gg8.jpg

:bounce:

Valla bunlar da 5 çayı :)

İngilaz usulü olsun :)))))))

dsc00349kg4.jpg

abi kesin hamile varsa kusura bakmasın bu topik tavan yapar bu resimlerle :queen::queen::queen::queen:

eee civcivi de yiyek bari.. gerçi yeschim civciv sütü diye tutturdu ama "bacım valla sağmasını bilmiyom " :cherry:

eee civcivi de yiyek bari.. gerçi yeschim civciv sütü diye tutturdu ama "bacım valla sağmasını bilmiyom " :cherry:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne çabuk büğüdü bu çivciv helal sana poyraz iyi bakmışsın artık kime kısmet olursa hadi buyrun:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Gürkan abi harıkasın sen sosyalıst ınsan...!:D

davet için tşk ederim gürkan abi kesın bir cevap veremeyecegım şuan :( cumartesı aksamı ben senı arayacagım abi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GünceLLL......... :) BiDe arkadaşLAr Tanımıyorum şimcik kimsei :) Tanışıcaz Süper oLucak gibime GeLio :) Yaş ortaLaması Kaç acaBa :) AbiLEr Ablalar :) eşimLer haVaLarDa Uçuyoda :)))

günayDınLar GünceL......... :) varyatör ve Debriyaj Balatam iptaL :(..

Son düzenleme:
Tanışıcaz Süper oLucak gibime GeLio :) Yaş ortaLaması Kaç acaBa :) AbiLEr Ablalar :) eşimLer haVaLarDa Uçuyoda :)))
.

aman he motoru bozma, pazara kahvaltıya geleceksin... yaş ortalamasına gelince, her yaştan var :cherry: hayatın baharında olanlar mevcut, zaten geri kalanlarımızda ruhu yaşlanmayanlar.. söz sıkılmazsın :wiinkk:

arkadaşlar olaya geç katıldım ben de çok isterim gelmek kadıköyden gidecek varsa toplaşıp da gidebiliriz. şimdiden görüşmek üzere.

Gürkan abi harıkasın sen sosyalıst ınsan...!:D

davet için tşk ederim gürkan abi kesın bir cevap veremeyecegım şuan :( cumartesı aksamı ben senı arayacagım abi.

gelirsen sevinirim ahmetcim:rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar olaya geç katıldım ben de çok isterim gelmek kadıköyden gidecek varsa toplaşıp da gidebiliriz. şimdiden görüşmek üzere.

hoş gelirsin kardeş:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

GünceLLL......... :) BiDe arkadaşLAr Tanımıyorum şimcik kimsei :) Tanışıcaz Süper oLucak gibime GeLio :) Yaş ortaLaması Kaç acaBa :) AbiLEr Ablalar :) eşimLer haVaLarDa Uçuyoda :)))

arkadaşları tanırsın hepsi motorcu çocuklar beni ararsın yarın pazar beraber gideriz :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Sen var yaaa ne diim ki şimdi sana ne denir kiii hay Allahım ağzımın sularını toparlayamıyorum ki bişii diiim :queen: Süt müt yalan olur şu görüntüden sonra :queen: En bi sevdiğim olaydır şu yaaaa :mrgreen: Kahvaltı diye çıktık yola olay nerelere geldi bak yanlış oluyo bu gidişle akşama kadar yicez sanki biz :queen:

Biz çoğunluğu evli barklı 50 yaş üzeri bi ayağı çukurda bi gözü toprağa bakan ölmek üzere olan bir grup morikanteyiz :queen: Huzur evinden hafta sonu iznimizde toplaşıyoruz arada işte böyle :queen:

yeschim kardeş işlerim dolayısıyla büğün öğlenden sonra topikte yokum kaptanlık pazıbantını sana bırakıyorum :rendeer:

Ne zaman bi toplaşmaya çok heveslensem gidemiyorum.Geneldede hiç cevap vermediğim buluşmalara katılmışımdır ama bu kahvaltıları genelde kaçırmayan biri olarak,o gün çalışmama rağmen gelmeyi istiyorum.Bi mani çıkmazsa güzel bir kahvaltı sohbeti yaparız artık:).

Ne zaman bi toplaşmaya çok heveslensem gidemiyorum.Geneldede hiç cevap vermediğim buluşmalara katılmışımdır ama bu kahvaltıları genelde kaçırmayan biri olarak,o gün çalışmama rağmen gelmeyi istiyorum.Bi mani çıkmazsa güzel bir kahvaltı sohbeti yaparız artık:).

E sen cevap verdin ama :mrgreen: Kısmet, hayırlısı haydi bakalım :)

Başlığı açıldığından itibaren takip ettim ve yazmamıştım fakat gelebilirlik katsayısı biraz arttığı için yazayım dedim:).Demeyin sonra,"Bu zırtapoz'da nereden çıktı?" diye!:cherry:

Söz veremeyiz bu konuda :queen: wallahi ben derim dayanamam :queen: Hem milletin ağzı torba değil ki büzelim di mi di mi :queen:
Yok yok kimse öyle bişey demez gel sen :rendeer: yani umarım :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar