Tekrar Dönüşümün şerefine..

Herkeze merhabalar arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönüş yaptım ama artık motorum :( yok eğer motorum yok die beni dışlarsanız üzülürüm ona göre ağlarımda :(

bu konuyu yardım bölümüne açmam gerekliydi ama bi taşla iki kuş yapim dedim..ya ayrıca hani bu yanda sırıtan kafaları ben neden yapamıyorum benim pc demi bi problem var acep..

Herkeze merhabalar arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönüş yaptım ama artık motorum :( yok eğer motorum yok die beni dışlarsanız üzülürüm ona göre ağlarımda :(

bu konuyu yardım bölümüne açmam gerekliydi ama bi taşla iki kuş yapim dedim..ya ayrıca hani bu yanda sırıtan kafaları ben neden yapamıyorum benim pc demi bi problem var acep..

yok arkadaşım motorun yoksa kusura bakma :p
hoşgeldinnnn :rendeer:

Tekrardan hoşşgeldin :)GülümsemeLeri üstteki kafa işaretinden secerek yaparsan sorun olmaz :cherry:

hoşgeldin tekrardan ....

üsteki kafa nerde niye topiğin üstünde arama sakın he... cevap yaz butonuna bastığında çıkan pencerenin üstünde çünkü o beyaz gülümseyen yüzz....

yok arkadaşım motorun yoksa kusura bakma :p
hoşgeldinnnn :rendeer:

hoşbulduk cadıcık napıyısin..? görüşemedik uzun zamandır... aramadında

arkadaşlar teşekkürler ama o kafa beyaz görünüyo hatta hiç bir butonu kullanamıyorum sadece yazı yazabiliyorum

Son düzenleme:

arkadaşlar teşekkürler ama o kafa beyaz görünüyo hatta hiç bir butonu kullanamıyorum sadece yazı yazabiliyorum

afedersinde neden tek selam kuyucadısına biz neyiz.. teessüf ederim :pale: kahvaltıya gel pazar günü , alıcam ifadeni :cherry:

kahvaltıda görüşürüz kısmetse :p

afedersinde neden tek selam kuyucadısına biz neyiz.. teessüf ederim :pale: kahvaltıya gel pazar günü , alıcam ifadeni :cherry:

selam vermezse başına gelecekleri biliyo garibim napsın :queen:

YA KANKA HERKEZİ ALINTI YAPTIM AMA SADECE KUYUCADISININ ALINTISI ÇIKTI. PC DEN KAYNAKLANAN BİŞEY SANIRIM... DOSTUM SANA AYRICA SELAMLAR İNŞ GELİCEM KAHVALTIYA..

Fire fox la açmayı denesene siteyi onlada olmazsa opera kullan,hoşgeldin

motorun yoksa gelme kardeşim.ne bu ya.etraf motorsuz motorcu kaynıyo:p:pabi hoşgeldin:rendeer:nedemk dışlamak.sende bizdensin:rendeer::rendeer:

This is the only spectacular failure that eventually made a comeback and became a spectacular success. Announced in 1983 312-0342 and shipped in 1985, Windows 1.0 was so crude that it was mocked by Mac users and largely ignored by PC users. Not 312-0292 until Microsoft released version 3.0 in 1990 did Windows become a hit.

whatttttttt.? ( bu ne demiş anlayan varmı aranızda )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar