Evleniyoruuzzzz :)

olm sizin yalovaya mesafenizin 10 katı mesafedeyim.Bırakta gelemeyeyim :p

Gelirim hepinizi utandırırım bak :p Ben gelirsem hepiniz geleceksiniz ama..Kabulse geleyim..

Olm hepiniz geleceğinizin garantisini verin, ondan sonra ben yol planı yaparım kendime :)

Allah mutlu mesut etsin inşallah. Darısı bizim başımıza. :)

her ne kadar sizi tanımasamda, ömürboyu size mutluluklar dilerim :rendeer:
Darısı bekar arkadaşlara :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah mesud bahtiyar etsin kardesim.
Bir yastıkta kocayın:rendeer::rendeer:
mali gelirse bende gelirim :p

Moderatör
Hayat boyu mutluluklar diliyorum dostum , gelmeye calisacam gelemez isemde bilare gelip senin yanina. Ama sunu bil esine her seyi anlatacam beni nasil iki kez ektigini , ayaginin dibine kadar geldigim halde.:p Bilsin kim ile evlendigini , yandin sen yandin.

Hep mutlu olun , her sey gonlunuzce olsun dostum.

O kiminle evlendigini benden cok daha iyi biliyor :p Saka bi yana kimse alinmasin ama en cok seni gormek isterim gercekten.. nede olsa 2 kez ektik, bu kez yer ve saat sabit ekme ihtimalim yok ama yinede gelebilme ihtimaline karsi ekmenin yollarini dusuneyim ben simdiden..
Herkese cok tesekkur ediyorum teker teker (teker yazinca bi cok sey cagrisim yapti niyeyse:)

şimdiden mutluluklar dilerim. Balayı için plan ne tarafta?

balayi icin net bir karar vermedik.. O gun ruzgar hangi yonden eserse o yone dogru gidicez sanirim.. Varsa tavsiyeleriniz hayir demeyiz :)

Olm hepiniz geleceğinizin garantisini verin, ondan sonra ben yol planı yaparım kendime :)

Tequ sen bu gazla buraya gelir, buradan bi Türkiye turu yapar oyle donersin evine bence :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar