Veriliyor tabiki, detayları yazayım hemen...
KURSU VEREN KURUM .......... = İBB
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle ücretsiz.
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 20 kişilik bir grup oluşturup telefon açıyorsunuz. Size kurs başlangıç tarihini veriyorlar. (genelde telefon açtığınızdan 2 hafta sornaya denk geliyor ama yoğunlupa bağlı olan bir şey tabiki.)
KURSUN SÜRESİ.................. = 2 grup mevcut;
1- Hafta Sonu Grubu: Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri.
2- Hafta içi Grubu: Üç gün arka arkaya ( hangi gün başladığını unuttum yanlış bilgi vermiş olmayayım.)
KURSUN SAATLERİ.............. = 1- Hafta sonu grubu için :10:00-15:00 arası.
2- Hafta içi grubu için : Telefon açmanızda fayda var am ayanılmıyorsam gene 10:00- 15:00 arasıydı.
KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.
Bunlar da cicileri:
Acil yardım ve can kurtarma müdürlüğü ilkyardım eğitim merkezinin telefon numarası
0212) 501 23 30
Not: Başka siteler vasıtasıyla , vatana ve millete hayırlı bir evlat olmak adına iki tane 20'li grup oluşturup kursa yollamaya çalıştım. Kısmi olarak başardım sayılır ama kesinlikle çok zor iş, organizasyonu düzenlemek isteyen için.
50 kişi hevesli hevesli adını yazdırıyor bir bakıyorsun gelen 10 kişi ve tabiki kursa ve kurs hocalarına mahçup olan sensin.
Sonuçta kurstaki hocalar bu işten para almıyor sana verdiği tarihte izin günü ve sabah erkenden o insan izin gününü kalkıp sana ayırıyor.
İşin özü bu işte uğraşmak isteyen buyursun