Artık Şu Alarm İşine Bir Son Verelim

Konumuzu bir özetleyelim.

-Evet biliyoruz hırsıza kilit alarm dayanmaz ama önlem almak istiyoruz.
-En iyisi Scorpio-ama türkiye de yok ve getirtilemiyor.
-Cyclone vb. 30 ytl'lik alarmları hırsızın susturması 1 dk.deniyor.
-otocode servis takıyor 150 ytl alıyor pahalı deniyor.
-xena disk kiliti+alarm diyorlar,Ses deliğini elinle kapattığında sesi kesiliyor, pili değiştikten sonra içine su kaçıyor.
-Bir kişi parayı verip aleti aldığı zaman yanlı davranıyor ve en iyi benilm aldığım diyor.

Bütün bunlardan kurtulup tüm objektiflik ile yorum yapabilecek bir çok şey denemiş titiz motosiklet şöförlere sesleniyorum.

Fiyat / Performans / mantık açılarından tavsiyenize ihtiyaç duyuyoruz...

xena'nın olayının öyle olduğunu bilmiyordum.Sağlam bilirdim ama neyse.Bu arada scorpio nedir?Niye getirilmiyor?

xena'nın sesinin standart alarmlardan daha düşük olduğunu farkediyorum ancak elinizle kapatsanız bile kilidi kırmaya çalışırken elinizi çekmeniz gerekir, motoru kaldırıp kamyonete atsanız gene elinizi üzerinden çekmeniz gerekir, yani siz durana kadar susmayacaktır ve eğer o sesi duyabilecek mesafedeyseniz hırsız götürmeden önce yakalarsınız, pil değiştikten sonra içine su kaçması kullanıcı hatası, contasını düzgün takmak lazım..

Mersin İl Temsilcisi
benim oto elektrikçi arkadaşımın söylediğini ve deneyimlerimi aktarıyorujm: kesinlikle doğru ve bilinçli bir ustanız varsa hızrsız alarm sirenini sökmeden o alarm susmaaaazzz.susmuyor ve susturamadık.... aki başlığını söyseniz bile bu böyle... ustası bilir :D

en iyisi garaj dicem herkesde yok :pale: jantlardan güzel kilit bağlantısı ve brandayla hallediyorum kendim . allah korusun motorlarımızı :)

Alarm

xena'nın olayının öyle olduğunu bilmiyordum.Sağlam bilirdim ama neyse.Bu arada scorpio nedir?Niye getirilmiyor?

Scorpio Muhteşem bir alarm.2 yollu(yani alarm çaldığında başucunuzdaki kumanda da ötüyor ve titriyor.Motora dokunmasanda yanından geçeni algılıyor ama pahalı biraz:( http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle

xena'nın sesinin standart alarmlardan daha düşük olduğunu farkediyorum ancak elinizle kapatsanız bile kilidi kırmaya çalışırken elinizi çekmeniz gerekir, motoru kaldırıp kamyonete atsanız gene elinizi üzerinden çekmeniz gerekir, yani siz durana kadar susmayacaktır ve eğer o sesi duyabilecek mesafedeyseniz hırsız götürmeden önce yakalarsınız, pil değiştikten sonra içine su kaçması kullanıcı hatası, contasını düzgün takmak lazım..

Bu yorumu çok okudum.Sanırım xena sahibisiniz:) buzzer deliğine silikon sıkıp bantlasam olmaz mı:)

benim oto elektrikçi arkadaşımın söylediğini ve deneyimlerimi aktarıyorujm: kesinlikle doğru ve bilinçli bir ustanız varsa hızrsız alarm sirenini sökmeden o alarm susmaaaazzz.susmuyor ve susturamadık.... aki başlığını söyseniz bile bu böyle... ustası bilir :D

Süper yorum.Çok iyi ustaların (işinin hakını veren ustaların) irtibatlarını paylaşmalıyız bence...

yarım metre zincir bi de asma kilit yetmezmi

Önlem önlemdir:)

en iyisi garaj dicem herkesde yok :pale: jantlardan güzel kilit bağlantısı ve brandayla hallediyorum kendim . allah korusun motorlarımızı :)

Garaj en süper metod tabi.Amin...

Bu yorumu çok okudum.Sanırım xena sahibisiniz:) buzzer deliğine silikon sıkıp bantlasam olmaz mı:)
olur tabi ama kamyonla gelip 3 kişi motoru kucaklayıp götürmediğiniz sürece kilidi kıramazsınız, zaten behçe parmaklıklarına bağlı ve hatta mobese kamerasının gördüğü bi yerde duruyor motorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en mantıklısı 3 faklı kilit kullanmak 1 de alarm 4 çeşit koruma altına alabilirsin..

1: domuz bağı kilit..(çelik halattan imal edilmiş)
2: master lock kalın zincirli kilit..
3: alarmlı yada alarmsız disk kilidi..
4: hassas ayarda otomobil alarmı..

bu 4 ünü kullan hala sonuç alamazsan gel tepeme et..

Bu fiyata Bu Alarm

Uzun uzun türk ve yabancı formları okuduktan sonra aşağıda belirttiğim alarmı almaya karar verdim.Özellikleri kendisini tanımlıyor.Ben yaklaşık 70 YTL(kargo dahil alabildim.Bi 30-40 ytl'de montaj için veririm sanırım.Kullandıktan sonra incelememi de belirteceğim.Şimdilik kargoyu bekliyoruz.En önemli özelliği alarm çalmaya başladığında kumanda da çalmaya ve titremeye başlıyor(5000m 'ye kadar.)

ddf3_10.JPG

dee2_10.JPG

Frequency : 2.5GHz +/- 1GHz
- Detection Range Sensitivity MAX : Width 2100mm, Length 1200mm
- Built-in 2-way pager
- Powerful 120dB Piezo 5-tone programmable siren
- Learning code Brain sensor
- 100% waterproof
- 2500 mile pager range
- Sound & LED warning light
- Anti-Hijacking Function
- Remote Start Engine
- Car-finding by Sound & Light
- Surpassing Warning
- Remote cut off Engine
- Arm Reminding & Help Calling
- Lerning Code & Deleting Code
- LED Display
- Back-Ground Light
- Power Off Memory
- Input Voltage : 9-15V

atatan bey

atatan bey bahsettiginiz alarm cok kaliteli ve teferruatlı duruyor. 70 ytl ise mukemmel bir fiyat. acaba internet uzerinden nereden aldınız bu alarmı? ben de kesinlikle almak istiyorum.

bunlara hıc gerek yok ama bende söyle tafsiyede bulunuyım
motoruz önce kasko olsun calındıgında paranızı alın
sonra alarm net dıye bır kavram var cip takılıyor motoruna uydu heryerde ızlıyor motorunu gerektıgı yerde elektrık kesmede yapıyor
ama su sorun var ayda 30 ytl verıyorsunuz bence deger

Ben açık garaja ufak bir klübe yaptırmak ve içine çelik halatla bağlamak suretiyle her türlü tehlikeden korumaya çalışıyorum. Elinde olanlar bu tarz birşey yapabilir hurdacıdan yada pimapencilerin hurdalıklarında alüminyum profiller bulunup kenarlarını kapatabilirsiniz mesela.

Ayrıca bir komşunuzda,sizde,ailenizde vs. arabası olan varsa motoru sote bir yere koyup çıkamayacak şekilde arabayla önünü kapatabilirsiniz. Zira vinçle gezen bir hırsıza rastlamadım. :) 1-2 hafta boyunca babamın arabasının yedek anahtarını alıp garajın bir köşesine motoru çekip motoru çıkamayacak şekilde de arabayı çektim önüne bir problemle karşılaşmadım. :) Saygılar..

bunlara hıc gerek yok ama bende söyle tafsiyede bulunuyım
motoruz önce kasko olsun calındıgında paranızı alın
sonra alarm net dıye bır kavram var cip takılıyor motoruna uydu heryerde ızlıyor motorunu gerektıgı yerde elektrık kesmede yapıyor
ama su sorun var ayda 30 ytl verıyorsunuz bence deger

Merhabalar;

Bu alarmnet'e nasıl ulaşılabilir,web sayfası veya telefonu nedir acaba?

Teşekkürler...

Kesinlikle ben de alarmnet hakkında bilgi istiyorum.30 ytl'yi otoparka vereceğime onlara veririm de motoru almak için 10-15 dakka yol yürümem:salut:

Uzun uzun türk ve yabancı formları okuduktan sonra aşağıda belirttiğim alarmı almaya karar verdim.Özellikleri kendisini tanımlıyor.Ben yaklaşık 70 YTL(kargo dahil alabildim.Bi 30-40 ytl'de montaj için veririm sanırım.Kullandıktan sonra incelememi de belirteceğim.Şimdilik kargoyu bekliyoruz.En önemli özelliği alarm çalmaya başladığında kumanda da çalmaya ve titremeye başlıyor(5000m 'ye kadar.)

ddf3_10.JPG

dee2_10.JPG

Frequency : 2.5GHz +/- 1GHz
- Detection Range Sensitivity MAX : Width 2100mm, Length 1200mm
- Built-in 2-way pager
- Powerful 120dB Piezo 5-tone programmable siren
- Learning code Brain sensor
- 100% waterproof
- 2500 mile pager range
- Sound & LED warning light
- Anti-Hijacking Function
- Remote Start Engine
- Car-finding by Sound & Light
- Surpassing Warning
- Remote cut off Engine
- Arm Reminding & Help Calling
- Lerning Code & Deleting Code
- LED Display
- Back-Ground Light
- Power Off Memory
- Input Voltage : 9-15V

Selamlar;

Alarmım Honkongdan geldi.İşinin ehli, motosiklete alarm montajından anlayan, çok iyi bir ustaya ihtiyacım var.Tavsiyeleriniz var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar