Benzin artması ve civciv sesi

arkadaşlar bende jinlun t12 scooter var aldığımda 10 ytl ile 100 km yapardım rodaja bitti bakım yaptırdım şimdi 10 ytl ile 70 km gidebiliyorum... hani derlerya yakıt sarfiyatı rodajdan sonra düşür diye tam tersi oldu... birde dün yağmurda kaldı motor şimdi vik vik vik vik diye ses geliyor sanki civciv var motorda... ne yapmalıyım bilgisi olan varmı

arkadaşlar bende jinlun t12 scooter var aldığımda 10 ytl ile 100 km yapardım rodaja bitti bakım yaptırdım şimdi 10 ytl ile 70 km gidebiliyorum... hani derlerya yakıt sarfiyatı rodajdan sonra düşür diye tam tersi oldu... birde dün yağmurda kaldı motor şimdi vik vik vik vik diye ses geliyor sanki civciv var motorda... ne yapmalıyım bilgisi olan varmı

rodaj zamanında benzin fiyatları düşük olmasın sakın cünkü benzin fiyatlari birden coştu...

Servise götür hava filtresini kontrol etsinler, civciv kaçmış olabilir. Eğer filtreden geçip pistona giderse tavuk kızartma olur, motor ömrü açısından kötü olur.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen: :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Servise götür hava filtresini kontrol etsinler, civciv kaçmış olabilir. Eğer filtreden geçip pistona giderse tavuk kızartma olur, motor ömrü açısından kötü olur.

şimdi bunu espri olarak kabul etmek için önce bir destek olman gerek sonra espri yapman gerek... direk böyle yazınca dalga geçiyormuş gibi geliyor ve bu ayıp...

Ciddi cevap:
Servise götür baktır.

Civciv sesi aktarmada, motor bloğunda veya fren balatalarında oluşmuş farklı arızalardan kaynaklanıyor olabilir, ama civciv kaçması ihtimalini de gözden çıkartma :)

:) :) :D balatalardan yapıyor o sesi dostum .balata spreyi ile düzelir.30km boyunca kullan motor iyice bi ısınsın düzelir.

:) :) :D balatalardan yapıyor o sesi dostum .balata spreyi ile düzelir.30km boyunca kullan motor iyice bi ısınsın düzelir.

frene basınca değil giderken yapıyor balatadan olabilme ihtimalide var tabiki... rahatsız edici bir ses haftasonu götüreyim bir servise

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar