Commuter Motorlarda Honda mı Motosan mı Yamaha mı?

MERhaba Arkdşlar 10 gün içersinde ilk motorumu alıcam ve bu büyük bi ihtimalle Honda innova olcak!Ama kimi arkdaşlarım bana yamaha almamı söylüo oysa ben şuan 2006 model bir innova buldm ve 1 milyar tanıdık bi motorcumdan yamaha ise 2 milyar:farao: bunlar bir yana birde Motosan adında bir markanın 125 r adlı modeli çok hoşma gitti görünüş olarak ve bayiisi bunun honda motoru taşıdıını söylüo n yapmalıyım::sos::

Honda ile Yamaha'yı anlarım da motosan nedir:silent:
İnnova'dan şaşma derim ben:cat:

motosan manisa turgutluda üretiliyo daha önce ismi modenas tı ve malezya dan ithal ediliyodu simdi türkiyede üretiliyor ve adı motosan oldu honda motoru oduğu bence yalan

valla içine sincek bi motor al da ne alırsan al :) tavsiyem yamaha nouva :) farı innova'dan daha büyük :)

Valla Innova nın 2 sınyalının 230 ytl oldugunu gorunce Yamahada ne kadar bılmıyorum Ama Yamaha daha uygundur dıyorum olmadı yan sanayı parca var ama honda ya uymuyor Ampul watt ı bıle cıns 23 Watt mı ne ılla orjı alcan yanı :) Bence Yamaha....

O zaman motosandan uzak duruyorummm :) peki bana ön şasi eğrilmesi hakkında bilgi verebilcek bi arkdaş var mı ?:rendeer:

japon al rahatça kullan. Hondanın yedek parçası pahalıymış. Yamahada iyidir. motosan hakkında bir bilgim yok. yinede tipi hiç fena değil. şimdiden hayırlı olsun.

Peki kim bana motorun ön şasi eğrilmesi hakkında bilgi verebilir:pale:

Valla Innova nın 2 sınyalının 230 ytl oldugunu gorunce Yamahada ne kadar bılmıyorum Ama Yamaha daha uygundur dıyorum olmadı yan sanayı parca var ama honda ya uymuyor Ampul watt ı bıle cıns 23 Watt mı ne ılla orjı alcan yanı :) Bence Yamaha....

yuh! sinyal 230ytl mi?!?!
nebicim bir sacmalık bu hemde cup motor da! boyle birsey yapıyorlar
honda sanıyorum yedek parca uzerinden insanları soymaya calisiyor...
fakat beraberinde marka itibarini zedeliyor.

heralde tek tek parçaları satın almaya kalksan sıfır motor almak daha mantıklı olcak ondan :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda cbf 150 yada yamaha ybr 125 al kafan ağrımasın..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman innova al yada beat alırsın..

dip not: çin malına sakın bulaşma..

Tam çin malına bulaşmam :mrgreen:peki şasede bi sorun olup olmadıını motoru kullandıımda direksiyonun çekip çekmemesnden anlıyabilrmym:silent:

honda
, cup motor konusunda tam bir uzman diyebilirim,yabancı bir kanalda en iyi,güzel ve sağlamlık sıralaması vardı.Test sürücüsü teste başlamadan önce motorun yağını boşaltıp,yemeklik sıvı yağ koydu ve testin sonunda motoru 3. kattan aşşa attıp yanına gittiğinde motor hala çalışıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar