Crayzyboyone yeni motorunu kutlamaya davet ediyor

Giden varsa ve arkası boş olan beni de alabilir mii ? ( bunu sölemekten bıktım :p )

Giden varsa ve arkası boş olan beni de alabilir mii ? ( bunu sölemekten bıktım :p )

By_moto diyelimki artçı iken kaza yaptınız ve senin ciddi bir yaralanman oldu.Ailene motosiklet sürücüsü nasıl hesap verecek.

Bir motosiklete artçı olmadan önce ailende izin alman lazım. Başına gelebilelecekleri ailenin kabullenmesi lazım ve bunu yazılı olarakta belirtmesi gerekiyorki bir motosikletli seni içi rahat bir şekilde artçı olarak alsın.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gelemmi.................................................

By_moto diyelimki artçı iken kaza yaptınız ve senin ciddi bir yaralanman oldu.Ailene motosiklet sürücüsü nasıl hesap verecek.

Bir motosiklete artçı olmadan önce ailende izin alman lazım. Başına gelebilelecekleri ailenin kabullenmesi lazım ve bunu yazılı olarakta belirtmesi gerekiyorki bir motosikletli seni içi rahat bir şekilde artçı olarak alsın.:)

doğru haklısın .. Fakat gideceksem ailemin tamamen iznini alır öyle giderim zaten. :)

Nedense artçı bana alerşi yapıyo :p:p

ben anladım beni sen götürcenn :queen: :p

açıldıgı günden beri başlığı kutlamaya değil kullanmaya diye okuyormuşum. yeni farkettim :mrgreen:

Selçuk yandın sen,bunu söliceni bildiğim için o akşam msn de yazdıklarından çıktı almıştım.Ctsi akşamı getirip herkesin içinde okucam.
Arkadaşlar burdan ilan ediyorum,Selçuk dedem sen topiği aç pasta ve çaylar benden dedi,herkesin haberi ola:queen::queen::queen:

selçuk yandı desenize :)
Sarıyı getireyim ben zaten çay sözü va deyip duruyo aklına geldikde hesap kapanmış olur bari :p

Geliyorum ama baştan söyliyim kesin binerim makinaya :)

açıldıgı günden beri başlığı kutlamaya değil kullanmaya diye okuyormuşum. yeni farkettim :mrgreen:

Bende senin yazdıklarını okuyunca farkettim. Aslında kimin geleceği, buluşmada ne yapacağımız falan umrumda değildi.Kötü bir sürpriz oldu.Kim ekledi arkadaşım beni bu listeye, silin ordan beni:queen:

Son düzenleme:
Geliyorum ama baştan söyliyim kesin binerim makinaya :)

Sırayla abi :p
Araya kaynama olmasın sakın :queen:

Len Selçuk olm bence herkese 1 turu ( motosikleti yani :mrgreen: ) 5 kağıttan verirsen o akşam hesabı anca kapatırsın :p :p :p :p :p :p :p

Selçuk yandın sen,bunu söliceni bildiğim için o akşam msn de yazdıklarından çıktı almıştım.Ctsi akşamı getirip herkesin içinde okucam.
Arkadaşlar burdan ilan ediyorum,Selçuk dedem sen topiği aç pasta ve çaylar benden dedi,herkesin haberi ola:queen::queen::queen:

" Selçuuukkk laynn bana bi elmalı nargile söle yawrum benim hadi :p "

ulen selcuk...binicem ustune falconun...vurucam kirbaci vurucam kirbaci....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar