selçuk bak 1 tur vericeksen geliyim yoksa yorma beni![]()
Bu söz her tarafa çekilebilir selim abi bence editle :queen: :queen:
yok, selçuK tan olcakHesaplar selçutanmı olacak ?![]()
selim olum çok ters laf konuştun la biliyon ben geldiğimde sabıkalıydın :queen::queen::queen:
::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker::
avatardaki gibi tekere alırsan olur![]()
senden demi bi tur istedi, ben 5 tur bindi die hatırlıyorum, hemde hiç inmeden:mrgreen::cherry:
yok benden hiç istemedi hehe ama senden az daha isteyecekmişimiş:queen::queen:
gökan sıgara böreğide sende haberin olsunn :cherry::cherry:
yok benden hiç istemedi hehe ama senden az daha isteyecekmişimiş:queen::queen:
tmm ben sarıyorum şimdi çift peynirlimi olsun 3 peylirlimi, börekler yani
evet, dediğin doğru aama o kabak jesse e patladı, gece uyurken ona dönüp yattı![]()
matkap mübarek matkap..... darbeli matkap allahtan çadırda elektrik yoktu priz falan yoksa ..... düşünmek bile istemiyorum
matkap mübarek matkap..... darbeli matkap allahtan çadırda elektrik yoktu priz falan yoksa ..... düşünmek bile istemiyorum
çaylar kimden crayzboyone![]()
sorulurmu tabikide ihsanabiden .. topak sahibi ismarlar ... selcuk sadece pastadan sorumlu![]()
Selçuk abi benim için ne düşündün gelıyo muyumm ?![]()
Bedenim değil ama ruhum sizlerle olacak arkadaşlar..:wiinkk:
Selçukcuğum tekrardan hayırlı olsun paşam..:rendeer:
iyi eglenceler şimdiden hepinize tekrar hayırlı olsun
selçuk bunu kaçırmak istemezdim banada bi dolmuş otobüs gibi bişey gönderirsen ordayım çoluk çocuk geliriz motor almak kolay deeel yinilsün içilsün meblağ önemli deel hesaplar selçuktan :P:queen:
Selçuk kardeşim Yeni motorun hayırlı olsun, aslında tophaneye gelip bir elmalı-naneli nargile içmeyi yeni motorunu kutlamayı isterdim ama işler bırakmıyor yakamızı.Tekrar hayırlı uğurlu olsun![]()
O gün o saatlerde işim olması sebebiyle gelemiyorum. Tekrardan hayırlı olsun Selçuk, bizim yerimizede eğlenin. :wiinkk:
Hesaplar selçutanmı olacak ?![]()
avatardaki gibi tekere alırsan olur![]()
ahhhhh canımmm crayz motorunuda yeni aLmıştı.. Bu tayfayla giderse kesin motoru orada bırakacak![]()
BKZ:
herkesi bekliyoruz biricik kardeşmizin motosikleitni ıslatma buluşmasına, çaylar pastalar kahveler gidiş gelş benzin+ 10 lt bonuz müesseseden![]()