20 GünLüğüne Motorum Garajda yatacak ? Bişey yapmam gerekiyor mu ???

Arkadaşlar ; Yalova ya gideceğim maLum evimi yatağımız özledim kaç zamandır gitmemiştim :) Çarsamba sabahı 5 gibi yola cıkarım .. Motor 20 gün kadar garajda yatacak.. Hiç çalısmayacak kimse binmesin diye anahtarını bırakmıyorum :cherry:

Bişey yapmam gerekiyor mu acaba ??? Yağını felan boşaltmak lazım mı ??? daha yeni deişmiş yağı :silent:

evet, ilk olarak lastikleri sök piston kollarını cıkar gazete kağıdına sar ve torbaya sar hava kalmasın ıcınde vakkumla havayı ama :d

abi napıon ya bırak 20 gun nedır bişicik olmaz benzin muslugunu bilem elleme

evet, ilk olarak lastikleri sök piston kollarını cıkar gazete kağıdına sar ve torbaya sar hava kalmasın ıcınde vakkumla havayı ama :d

abi napıon ya bırak 20 gun nedır bişicik olmaz benzin muslugunu bilem elleme

komiksin valla usta düşüncene katılıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hicbisey olmaz aku zayifsa en fazla o biter baska bisey olmaz

Biraz bebek yağı al sür orasına burasına lastikleride çıkar koy kenara

deponu fulle .. lastikleri yerden kes .. kesmesende sorun olmaz gerçide.. akünü çıkar gönül rahatlıgıyla tatiline git gel .. aküytü tak .. lastik havalarını kontrol et.. motoru bi yıka temizle marşa bas çalışmaz akü bitmiştir belki .. vurdur alsın şarz tutmassa akü al yada tutarsa devam (:)

deponu fulle .. lastikleri yerden kes .. kesmesende sorun olmaz gerçide.. akünü çıkar gönül rahatlıgıyla tatiline git gel .. aküytü tak .. lastik havalarını kontrol et.. motoru bi yıka temizle marşa bas çalışmaz akü bitmiştir belki .. vurdur alsın şarz tutmassa akü al yada tutarsa devam (:)

genemi sen :p bir yerden de eksik ol kız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çako önce motoru bi güzel yıka gusül abdesti aldır iğne deliği kadar su değmemiş yer kalmayacak..

sonra bir güzel kurula hertarafına nıvea bebe yağı sür bir güzel ovala iyice yedir sonra şöle kırmızı seksi bi iç çamaşırı giydir ipek olsun haa,, sonra şöle özenle düzenlenmiş bol yastıklı bir yatak mum koymayıda unutma hatta şöyle mis kokulu mum kullan o yoksa biraz parfüm sık seksi bişiy olsun odaya loş bir ışık koy yatağın üstüne gül yaprakları serp sonra senin cıbırı koy odaya git kafanı dinle bırak 20 günü 1 ay gelme ben bakarım ona gözüm gibi bakarım..

laf aramızda cıbırda güzel hatun hane..:rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

çako önce motoru bi güzel yıka gusül abdesti aldır iğne deliği kadar su değmemiş yer kalmayacak..

sonra bir güzel kurula hertarafına nıvea bebe yağı sür bir güzel ovala iyice yedir sonra şöle kırmızı seksi bi iç çamaşırı giydir ipek olsun haa,, sonra şöle özenle düzenlenmiş bol yastıklı bir yatak mum koymayıda unutma hatta şöyle mis kokulu mum kullan o yoksa biraz parfüm sık seksi bişiy olsun odaya loş bir ışık koy yatağın üstüne gül yaprakları serp sonra senin cıbırı koy odaya git kafanı dinle bırak 20 günü 1 ay gelme ben bakarım ona gözüm gibi bakarım..

laf aramızda cıbırda güzel hatun hane..:rendeer:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kerem bune lem motor için görücüye gelmiyorlar kardeş böle bişey yapma geldiğinde cıbırını bulamazsın aha benden sölemesi siyah hayolar dağa kaldırır onagöre hee :p:queen::queen:

yaw ben 15 gün falan hiç bişeyine dokunmadan motorun yattığını bilirim hemde kışın ortasında kar yağmıştı ilk marşa bastığımdada çalıştı korkma bişey olmaz aküyü sök deponu fulle geceliğini giydir yatır bebişini :mrgreen:

arkadaşım sen anahtarı bana bırak istersen 20 günlüğüne, arkana bile bakma sonra :D :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar