[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

Bana dediler KALAMAR yiyecez, yada ben öyle anladım, RUS salatası da var dediler, tamam dedim o zaman. eee cuma bostanlıda yavaş yavaş şekillendi pazar planı. Dedik biz cumartesiden gidelim sabah erkenden:queen:

Bu arada herkes herşeyi yerken ben armut, salatalık, havuç vs gibi şeyler yedim fena ağırıma gitti:salut::salut::salut::salut::salut:

Arap Kadri, ben ve Viper75 aldık roziyi, titreği ve hıdır efendiyi düştük yollara.

resim018ax7.jpg

bir çay molası iyi gider dedik

resim019go0.jpg

resim020jr5.jpg

Viper75 im ufukları keşfediyor. güzergah belirliyor.

resim021gi0.jpg

kimbilir neler düşünüyor şimdi?

resim022am1.jpg

resim024we7.jpg

rozinantemiz

resim025eo7.jpg

titrek ve rozi hıdır da oralarda biyerde gene pusmuş kalmıştır bence di mi ARAP

resim027jw7.jpg

eee iki duble iyi gider şimdi. masa da şahane:cat::rendeer:

resim028dr0.jpg

resim030wf4.jpg

bu da masanın son hali:queen::p

resim031js6.jpg

çıktık adada dolaşmaya. eceli gelen motorcu cami avlusuna park edermiş böyle miydi bu atasözü yaw:queen::p

resim032wf4.jpg

Kuşadası polisi ve MCT250 si

resim033fk0.jpg

Viper75 ve polis pozu:cat::rendeer::rendeer:

resim035uw2.jpg

Wallace, Viper75, Arap Kadri ve KAJUSU

resim036uk1.jpg

sahilde bira keyfimiz. epey yürüdük adada. iyi geldi ve döndük çadırlarımızın başına

Sabah 07:30 ikinci ekip ALOOO dedi. Selçukta mola verdik geliyoruz bilginize. ben rüya sanmıştım ama gerçekmiş:queen::queen:

resim138ll7.jpg

işte molaları, ÇAYLARI ve KEKLERİ. hani bize KEK:salut::salut::salut:

resim140lw3.jpg

resim137nb1.jpg

resim112eb1.jpg

ESmeralda kamyonu ve diğerler pickuplar:cat::rendeer:

resim152lc8.jpg

ve bizim kamp yerimizdeler. biz ise yerle biriz:queen::queen::queen:

resim150zq0.jpg

Ben uyandım mı hala mı rüya anlamadım. Sabahın 08:30 u daha yaww:queen::queen:

resim151lq3.jpg

Duyulmazın cevat kelle arşivinden....

resim141cx4.jpg

resim143qd4.jpg

resim145yc9.jpg

resim146yp6.jpg

gururlu ve biraz uykulu:queen::queen:

resim148eu5.jpg

sacit kral ve serdar ortaç

Son düzenleme:
ok hacı hadi merakla bekliyorum :cat:
bu arada 2306 fotodan sadece bunları mı ekledin bi baktım ki çay molası demişsin tamam dedim gelio kalamaki fotoları :wiinkk:
Patlamış deniz yatagını ve Ahmetin ıstakoz kaline gelmiş halini de koymayı unutma :p :queen:

geziye tamam gezdiğiniz yerleri tanıtmaya tamam süper ancak şu içtiğiniz bira vs.. ( eee iki duble iyi gider..). koymasanız bence cok hoş olur neyi ispat etmeye calışıyorsunuz anlamıyorum ancak gezi dedinizmi süper ama alkollu içecekleri fotoğraflarda göstermemenizi tavsiye edeiyorum bir kardeşiniz olarak..............

o fotolar +18 yaş olarak ve beyin olarak +18 olmayan o fotolara bakmıyor es geçiyor....!!!
bu saatte buna mı kulp buldunuz anlayamıyorum amacınız ne ; forum yapısını bozmassanız seviniriz ki bu başlıgın ilk mesajı bu olmamalı bizimle beraber olup muhteşem 15saat geçirseniz böyle bir mesaj yazmayacagınıza eminim saygılar...:cat:

Son düzenleme:
geziye tamam gezdiğiniz yerleri tanıtmaya tamam süper ancak şu içtiğiniz bira vs.. ( eee iki duble iyi gider..). koymasanız bence cok hoş olur neyi ispat etmeye calışıyorsunuz anlamıyorum ancak gezi dedinizmi süper ama alkollu içecekleri fotoğraflarda göstermemenizi tavsiye edeiyorum bir kardeşiniz olarak..............

kardeşim biz içmeyi seviyoruz. kusura bakma sen sevmiyor da olabilirsin. kurduk çadırımızı içtik. motora da binmedik. şimdi burada ne var tuhaf olan?

geliyor daha devamı bekleyin. Yavaş yavaş sindire sindire. Biz yaptık da ne harika olmadı extreme1925im. ekip şahane, yerler şahane, muhabbet 10 numara daha ne isteriz allahtan

war mı ötesi yaaa cidden harikaydı yani bide mangal yakıp et pişirseydik ve ben bir aylık et ihtiyacımı karşılasaydım daha güzel olacaktı , sen şimdi cumartesi kamp yerinde yapardık olum mangal diyeceksin ki içinden dedin duydum inkar etme!! :p :mrgreen: emre aydın ve sertap gelmiş beyazla eglence doruga çıkmış ben dururmuyum durmadım gittik ama kuşadasında daha da efsane bir gece geçirilmiş onu da fotolardan anladık neyse artık bi daha hepberaber gideriz inşallah :cat:

Bu gezi için benim gibi bi adam sabah 6.15 itibariyle yola düştü ya,yolda tir tir titredi ya ben birşey demiyorum artık :queen::queen:

insan özeniyo beee...

kardeşim bekleriz seni de gitarını da:cat::rendeer:

sen şimdi cumartesi kamp yerinde yapardık olum mangal diyeceksin ki içinden dedin duydum inkar etme!! :p :mrgreen:

Bu gezi için benim gibi bi adam sabah 6.15 itibariyle yola düştü ya,yolda tir tir titredi ya ben birşey demiyorum artık :queen::queen:

valla biz yaptık mangalı. mis gibi de oldu.

bu arada sana ve duyulmaza da inanamadım. sabah o saatte kalkın ve düşün yollara. helal size be kardeşim. şimdi gene süper bir organizasyon var bunu kaçırma derim ben. bırak bir ayı, bir ömürlük mangal olacak:queen::queen:

Harika bir gündü:cat:
Daha gelecek fotolar var durun hele bir yükleyimde.....

Sen bakma gardeş...sen es geç içkiyi miçkiyi ve...
bak asabiyim..takipçiyim..dişim çenem 1 ton basıyor pitbull gibiyim höhöhö....
Tavsiyelerini aldık ve anladık ama bunlar ancak çömez,18 yaş altı ve hala altını ıslatanlar için geçerli olmalı...
Bizleri tanımadanak yorum yapmayıng lüften...:bounce:

Son düzenleme:
gelirim wallaa ama gece kalamayabilirim.sahne işleri çok bugünlerde.aslında çadırım neyimde war ama çok büyük nası taşıycam motorla onu düşünüyom gözlerim kapalı:pale::pale::pale:

kardeşim sende gündüz gelirsin. yada gece geç saatte. motora bişekilde yüklersin alışınca. biz neler yüklüyoruz bir görsen şaşarsın

bende bi dünya foto var abi geliyor. dediğin gibi harika bir gündü

bu arada sana ve duyulmaza da inanamadım. sabah o saatte kalkın ve düşün yollara. helal size be kardeşim. şimdi gene süper bir organizasyon var bunu kaçırma derim ben. bırak bir ayı, bir ömürlük mangal olacak:queen::queen:

biz yaparız da kötü mü olur biri kalksın desin ki kötü oldu saygıyla egilirim yani...
Ahmet demesin ona egilmem balık tutaMAMA gezisinde canı sıkılmıştı adamımın :)
İzimiz yol olmuştu hatırlarsan kimse 300 km yapıp dönemedi o ayrı mesele :p:p

Ne kadar uykum olsa da bekliyorum fotoları Özer abicim
bu mesajı yazarken bile 4 kere esnedim durum o kadar vahim :)

bencillikten kim ölmüş ben de bir foto ekleyeyim ve o fotoda motorum olsun bari de adet yerini bulsun :queen::queen:

Son düzenleme:
biz yaparız da kötü mü olur biri kalksın desin ki kötü oldu saygıyla egilirim yani...
Ahmet demesin ona egilmem balık tutaMAMA gezisinde canı sıkılmıştı adamımın :)
İzimiz yol olmuştu hatırlarsan kimse 300 km yapıp dönemedi o ayrı mesele :p:p

evet haklısın hacı. sonra da benim tatil rotam çok popüler oldu. haklısın dediğinde izimiz yol olur.:cat::rendeer:

bu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. daha sonra plajda çektiğimiz videoyu da ekleyeceğim delil olarak:mrgreen:

Son düzenleme:
işte beklenen video geliyooooooooorrrr geri sayın ve karşlınızda wahşi batının en hızlı endurocusu :cat::)

evet haklısın hacı. sonra da benim tatil rotam çok popüler oldu. haklısın dediğinde izimiz yol olur.:cat::rendeer:

Aslında biz geç dogduk biraz daha erken dogsaydık Piri Reis bizim rotamızdan dünyayı dolaşacaktı :mrgreen: :queen::queen::queen: :mrgreen:

Özer abi tulum cıkartıyor gibi geliyor bana Allah korusun enter a basmadan elektrik kesilirse 10687 foto güme gidecek :pr: :)

Son düzenleme:
yaaaaa hepsi 10 numara bu fotoların :)
hepsini saklayayım desem pc nin hard disc i yetmeyecek :cyclopsan:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar