peugeot satelis kullanıcıları bır yardım lütfen

selam arkadaslar motoruma gore topcase yaptırmak ıstıyorum bagaj hıdrolık gerıye doğru acıldığından aparat ve canta ıcın nereden ve ne sekılde temin edebılırım

ölüyorum bu puq satelis modeline...fümesi mükemmel...ayrıca o baqaj olayı ayrı bir şahane... :) qüle qüle bin...

sağol dostum allah sanad versin özellikle bagaj ve aktif liği yüzünden aldım menunum

arkadaşlar bende bir yakınım için bakıyorum Türkiye'de bulabildiniz mi çant aparatı?

Yurt dışında var ama getirtmek gerek işte.

http://www.peugeotmoto.co.uk/satelis_accessories.html

ana dağıtıcıyı aradım ve fiyatları öğrendim 10-35 iş günü içinde getiriyorlarmış.

çanta aparatı 347euro +kdv

çanta ve çanta üstü sırt dayama aparatı ve çanta takma kiti dahil (kappa 46 lt) 742 euro+kdv dediler.

Son düzenleme:
sağol dostum baktım liinke fakat beni aşar sanırım bu orgınal canta baska caresini bulmak lazım yan saniyii vs

ana dağıtıcıyı aradım ve fiyatları öğrendim 10-35 iş günü içinde getiriyorlarmış.

çanta aparatı 347euro +kdv

çanta ve çanta üstü sırt dayama aparatı ve çanta takma kiti dahil (kappa 46 lt) 742 euro+kdv dediler.

uhhhhh o fiyatlar ne yaw... o paraya ben bi çin motor alır satelisin arkasına bagaj diye takar gezdiririm... çokmuş yaw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar