hayırlısı olsun gökhan'ımolmazsa seneye beni de götür senelik iznimde bi bakalım gümrük motorlarına
bol kazançlar olsun gökhan'ım arada uğra buralara :cherry:
k35 çok güzel durdu beemurat, 35lik iyi gitti bee demi? :cherry: çamurluk için de teşekkürler
chopperlara çanta olmuyo böle ama benim motorlara çok güzel yakışıyo :queen: :queen::queen:
![]()
Sinan abi hayırlı olsun güle güle kullan akşam uğradığında varmıydı hiç dikkat etmedim de:rendeer:
Bu sıralar trafik kontrolleri çok sıkılaştırılmış arkadaşlar neden acaba bir bilgisi olan var mı???Bu akşam işten çıkıp arabayla eve giderken gece 11 suları cengiz topel caddesinde trafik cezası yedim sebebide sis farlarımın açık olmasıydı :silent: Emniyet kemeri takılıydı şöyle bir süzdü polis sonra biraz bakındı onu buldu sanırım yazacakDikkatli olun arkadaşlar her şeye takıntı yapmış durumdalar :cat: Çevirme noktaları sabit zaten cengiz topel'in köprübaşı dönmeden önceki ışıkları ve picolo bar'ın karşı çaprazı(ışıklar),istasyon caddesi,espark avm otopark girişi ve tam karşısı ve bazende hayal ile 222 arası...Çevre yolunda kaptırıp gidebilirsiniz Batıkent'ten Ankara yönüne organize sanayiye kadar hiç radar ve polis yok :cherry: Hamza Taşkır Eskişehir'de Trafik Bilgileri'ni sundu bir sonraki programda görüşmek dileğiyle...:cherry:
Sorma sinanım eskişehir gözümde tütüyor şu işten aldığım ilk izinde kaçıp geleceğim ama busene olması biraz zor neyse hayırlısı K35 gitmiş kırmızı yıbıra:cat:
selamun aleykum herkeze tunaydın tatildekilere iyi tatııller calıscaklara yanı bana hayırlı işler
herkese günaydın arkadaslar..
heyyyy mıllet mrb
Sinan abi anakartın marka ve modeline bakıver unutmadan istersen:mrgreen:Herkese iyi geceler:rendeer: