MT UYELERI HAKKINDA DUSUNCELERINIZ (Kişiligini, Karakterini, düşüncelerini.vs.vs...)

kibar ol bence biraz :cherry:

bende loft diyorum kardeşim şikayetçiyim bu üyeden hakkında iyi şeyler düşünmüyorum hiç :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bende diyorum ki yarın hani konvoy :p hani siz motorlarla, hani :p ben arabayla

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cerrahi abimizide tanıdık gerçekten çok mütevazi bi insan.. bi okadarda cbr siyle önündeki motosikletin lasiğine dayıyan.. durup durup en arkadan bi anda en öne fırlayan bi abimiz.. Allah kaza bela vermesin.. cemal yortanlı abimizle sohbetinizdeydim hatırlarsanız.. çok güzel olmuştu o akşam

evet en son izmit gişelerde de one fırlamak istedi görenler biliyor artık o abimizin cbr si de yok bir kene ısırdı onu:queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende diyorum ki yarın hani konvoy :p hani siz motorlarla, hani :p ben arabayla

ne yapcan carpacan mı bize bende tır la gelirim bak şökerim dorseyi görürsün sonra hani bir laf var cok böbürlenme padişahım senden büyük allah var diye sende cok böbürlenme senden büyükde tır var sonra karışmam:queen:

ne yapcan carpacan mı bize bende tır la gelirim bak şökerim dorseyi görürsün sonra hani bir laf var cok böbürlenme padişahım senden büyük allah var diye sende cok böbürlenme senden büyükde tır var sonra karışmam:queen:

Kurtar bizi halis abi bu LOFT un şaftından pardon şerrinden :mrgreen::mrgreen:

Kırmızı tehlike seziyorum bu arada :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biz bunları ekip nerde yemek yiyoz :p

ne o konvoyu yapıp kacacakmısın nereye ekiyorsun bizi oyle yok bizede yemek ismarlayacaksın bilmem hatırlatma yapsammı burdan adres diyorum resim diyorum :queen:sen anladın :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benide izmite yemege cagırdılar şimdi başiskelesine ev yemekleri varmis dimi losf :mrgreen:

ZX10R denen arkadaşı tek geçerim.Merak edenler 14 yaşında motor aldım diye bir başlık var oraya baksın...Bakın pişman olmazsınız keyfinizi biraz kaçırsada 14 yaşındaki bir çocuğun düşünce tarzı...ve komikliği

mCk

patron hosgeldn nasılssnnnnnn skullhunter arkadasımzd buradayms arkadsalar

.

Zavallım modum bizimle ugrasmaktan dergiyi cıkartamıyor :)
Ama temiz iş yapıyor bir ara bizede gelsinde ortalıgı toparlasın :p
Parası ne ise veririz :D

mCk

ne ooo pek bı tırsak cıktın sen ıstanbulun güülüüüü senı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar