Herkese Merhaba!
Arkadaşlar bende Honda Titan var ve babam ehliyet alınca motora el koyduDaha ekonomik olduğu için. Bende yeni motor arayışı içine girdim ve caracal i çok beğendim yaklaşık bir haftadır caracal hakkında ki yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum. Aslında Regal Raptor ile caracal arasında kararsız kalmıştım fakat fiyatı dolayisiyle caracali tercih etmek zorunda kaldım fakat taksitli almak istiyorum. Resmi sitesinde bayilere giriyorum ve İzmir de ki bayiilerde internet sitesi yok. Size sorum şu; İzmirde bunu taksitle satan yer varmıdır? Banka kredisiyle almak daha mı akılcıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir?
Bu arada bu ilk mesajım, umarım daha sonra ki mesajlarımda caracalimle size yazarım
Hepinize şimdiden teşekkürler...
Merhabalar; bende sizin gibi Regal ile Caracal arasında kalmıştım hatta Regale kesin gözüyle bakıyordum ki Caracalı görünce unuttum gitti:queen: :queen:.İki hafta önce caracal aldım ve çok memnunum gönül rahatlığıyla sölüyorum.
:cat: Taksit konusunda pek bilgim yok ama sanırım taksit kampanyası bitmek üzere bilginiz olsun.Şimdiden hayırlı olsun diyorum...