savcılığa dillekçe nasıl yazılır. motorum kayıp..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer motorun devri senin üstüne ise ,ve tamirciye sattığınla ilgili elinde hiç bir evrak yoksa,direk polise gidip motorum çalındı de,kimseyede acıma,çalan kişi olarak tamirciyi söyle,diğer adama bi zarar gelmesin,tamirciyi içeri alırlar onun aklı başına gelir,ondan sonrada coq beyin söylediklerini yap motoru geri al,hep motoru almış olursun hemde ,yapanın yaptığı yanına kar kalmaz,bu ne biçim bi terbiyesizliktir...

en mantıklısı.cok gecmıs olsun::salut:

böylesini dağa kaldırsan haklısın.
..........................................

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi gelişme yok beklemedeyim. tamirci hep aynı lafları söylüyor şuan motosikleti alan polis memuru arkadaşda ne sebeptendir bilinmez telefonu kapatmış 1 haftadır ulaşamıyorum kendisine. tamirciye geçen sağlı sollu dalıyodum hatta sinirden arabayla dükkana daldım kepenklere vurdum arabayı. yakasına yapıştım, beynim döndü elimde silah olsaydı eminim vururdum. arabanın bazı yerleri çizildi gene kendi malımıza zarar verdik ama sinir anı işte birden beyni dönebiliyor insanın.
zaten tamirci beni savcıya şikayet etmiş sebep, ben onu tehtit etmişim.
birde tanıdık hakim var onu devreye sokacağım işlemler hızlansın.

bi gelişme yok beklemedeyim. tamirci hep aynı lafları söylüyor şuan motosikleti alan polis memuru arkadaşda ne sebeptendir bilinmez telefonu kapatmış 1 haftadır ulaşamıyorum kendisine. tamirciye geçen sağlı sollu dalıyodum hatta sinirden arabayla dükkana daldım kepenklere vurdum arabayı. yakasına yapıştım, beynim döndü elimde silah olsaydı eminim vururdum. arabanın bazı yerleri çizildi gene kendi malımıza zarar verdik ama sinir anı işte birden beyni dönebiliyor insanın.
zaten tamirci beni savcıya şikayet etmiş sebep, ben onu tehtit etmişim.
birde tanıdık hakim var onu devreye sokacağım işlemler hızlansın.

bilgilendirme için sağol ama sen hala başvuru yapmadınmı be abi:silent::pale::pale:

Zaten telefonun ucundaki tanınmayan/tanınmak istemeyen sesler hep polis olur.

Peşini bırakma işin dostum.Kolay gelsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilgilendirme için sağol ama sen hala başvuru yapmadınmı be abi:silent::pale::pale:

başvuru yaptım 2 hafta oldu ama hala motor çalıntı yada aranıyor olarak görünmüyor. sanırım mahkeme olacak.

Bu tamircinin burada adının açıklanmasını ve nerede olduğunun açıklanmasını rica etsem çünkü başka arkadaşlarında başına böyle bir olay gelmesin

Abi nası bi ülkedeyiz yaa ! 2 haftada nası bulunamaz motor.. Çalındı diyeceksin oldu bitti be kardeşim ! İLLa ki bişeyler var bunun altında :farao: Adam kendi motorunu alamıyor saçmalığa baksana yaa :farao::pr:

Abi nası bi ülkedeyiz yaa ! 2 haftada nası bulunamaz motor.. Çalındı diyeceksin oldu bitti be kardeşim ! İLLa ki bişeyler var bunun altında :farao: Adam kendi motorunu alamıyor saçmalığa baksana yaa :farao::pr:

Paşam sinirlenmeye gerek yok..Sakin ve sûkünetle herşeyi haletmeye çalışıyoruz..

Konu savcılığa kadar intikal etmiş..Ama benim amacım
işi tatlılıkla ve kimse zarar fazla görmeden haletmek..:)

Allahın izniyle elimi attıysam o işi bitiririm..Tabi adil ve kanunlar çerçevesinde..Yanlış anlaşılmasın..:wiinkk::)

Bencede en mantıklı teklif coq' un söylediği. Ama işi ilginç ve kötü tarafı hadi motosiklet tamircilerinin zaman zaman bu tip problemler yaşattığını hatta kazalı motorları yeni kaza yapmış gibi gösterip haksız kazanç elde ettiklerini duymuştuk. Ama böyle bir usülsüzlüğe bir polis memurunun karışması ve umursamaz tavırları insan "YAZIK" demekten başka çare bırakmıyor. Biz bu adaleti koruması için kimlere maaş veriyoruz? Bizim verdiğimiz maaşla bizden çalınanı satın alıyorlar....?
::angry2::"YAZIK ÇOK YAZIK"::angry2::

Paşam sinirlenmeye gerek yok..Sakin ve sûkünetle herşeyi haletmeye çalışıyoruz..

Konu savcılığa kadar intikal etmiş..Ama benim amacım
işi tatlılıkla ve kimse zarar fazla görmeden haletmek..:)

Allahın izniyle elimi attıysam o işi bitiririm..Tabi adil ve kanunlar çerçevesinde..Yanlış anlaşılmasın..:wiinkk::)

ABİ SENDE OLMASAN....:rendeer:

Son düzenleme:
Tayfur;

Motosiklet tamircisi arkadaşla arayıp görüştüm.Biraz sonra karakoldan polis arkadaşlar gelip karkola ifade vermeye davet edecekler......

Beni cepten ara...

abi sen gerçekten abisin ya.abilik sıfatı sende son halini almış.söylicek söz bulamıyorm.:salut::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar