Sevgili MT üyeleri AĞUSTOS 2008 de Yapılacak Motorsiklet Festivalleri varmı?

Sevgili MT Dostlarım AĞUSTOS 2008 de Yapılacak Motorsiklet Festivalleri varmı?

Bu konuda bilgisi olan varsa festival tarih ve yerlerini bu topikte yazarlarsa benim gibi bu Festivallere gitmek istiyenlere yardımcı olmuş olur.

Sezon başından beri katıldığım Festivaller kesmedi napalım hala benim Festivalim var. Diğer bi değişle Festival prostatı oldum.

Son düzenleme:
Hocam tebrik ediyorum hem hepsine gittiniz hem de hala kesmedi diyorsunuz.
Allah sağlık sıhhat versin inşallah bol bol gezmeyi nasibetsin, tekeriniz düz bassın.

abi geçende ben google'dan epey bir araştırdım. Türkiye içinde bu ay içerisinde gerçekleşecek bir festival veya fuar bulamadım :(

Ağustos sonuna doğru Adanada Metrelik Kebap-Litrelik Rakı festivali düzenliyoruz.Bu festivalin Tırt çıkmama garantisi var.Beğenmediğiniz takdirde 8 gün içerisinde para iadesi alabilrsiniz :p

Ağustos sonuna doğru Adanada Metrelik Kebap-Litrelik Rakı festivali düzenliyoruz.Bu festivalin Tırt çıkmama garantisi var.Beğenmediğiniz takdirde 8 gün içerisinde para iadesi alabilrsiniz :p

Tarihi ve yerini bildir hiç düşünme gelmez diye ordayım. :flower: ::sefereee

Şeref verirsin abi.Tarih belli değil.Konuşup çoğunluğa uygun olan bir tarih belirleyeceğiz.Dev bir organizasyon olacak :p

1 ağustosta bulgaristanda motosiklet festivali var.oranın festivali efsanedir sınırsız içki ve motosiklet adına hersey:cat:

Bu konuda bilgisi olan varsa festival tarih ve yerlerini bu topikte yazarlarsa benim gibi bu Festivallere gitmek istiyenlere yardımcı olmuş olur.

Sezon başından beri katıldığım Festivaller kesmedi napalım hala benim Festivalim var. Diğer bi değişle Festival prostatı oldum.

:p :p

Derkunt abim yaşlılıktan mıdır bu hastalık diyecem olmayacak..Çünki bende yaşlı sayılırım (36)..:p

Benim bildiğim şuanlıkfestival yok..Ama net bilgim yok tabi..:mrgreen::)

poyrazlar-emok-motofest festivallerinde bulundum derkunt abi senin gibi bende 4 gözle yeni festival haberini bekliyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar