depo üstü kamera

arkadaşlar, yutube'daki gibi videoları çekebileceğimiz kamera varmı? şöle deponun üstüne depo üstü çanta gibi bağlayabileceğimiz şekilde ya da vantuzlu olan kameralar varmı kendinden hafızalı? fazla yer kaplamayan :)webde bi kaç araştırdım da bazıları sırtında laptop taşıyarak yapmışlar.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sinan eski model vhs beta kameralar işini görür sanırsam hani şu düğün çekiminde kullanılanlar..:mrgreen:

helmet cam ler var en mantıklı iş o olur diğer kameraların titreşime karşı dayanıklılığı yok bu kameralar çok akıcı bir görüntü oluşturur:cat:
ama var forumda gidona bağlamak için anlatım dur buluyim de koyarım...

http://www.sahibinden.com/kamera_aparatiWQQaXQQ5997615WQQpXQQdisplayitem
bunu depo kapağına monte ediyorsunda bu baya pahalı ucuzları da var:cat:

bak şu video da helmet cam
http://www.ninjacloak.com/index.php...b3aeda0fd08fe41eca35cfeebc8288b1b4475fda16421

Son düzenleme:
sinan eski model vhs beta kameralar işini görür sanırsam hani şu düğün çekiminde kullanılanlar..:mrgreen:

kerem onu ben boynuma mı takıyım la sende :queen::queen::mrgreen::mrgreen:

helmet cam ler var en mantıklı iş o olur diğer kameraların titreşime karşı dayanıklılığı yok bu kameralar çok akıcı bir görüntü oluşturur:cat:
ama var forumda gidona bağlamak için anlatım dur buluyim de koyarım...

http://www.sahibinden.com/kamera_aparatiWQQaXQQ5997615WQQpXQQdisplayitem
bunu depo kapağına monte ediyorsunda bu baya pahalı ucuzları da var:cat:

bak şu video da helmet cam
http://www.ninjacloak.com/index.php...b3aeda0fd08fe41eca35cfeebc8288b1b4475fda16421

ama bunların çoğu hep racing depo kapaklarına uyarlanmış. racinglerin bazılarının depo kapaklarında alyan civatalı yerler var benim motor ybr 125 uymazki :) depoyu delemem ya:queen:

ama bunların çoğu hep racing depo kapaklarına uyarlanmış. racinglerin bazılarının depo kapaklarında alyan civatalı yerler var benim motor ybr 125 uymazki :) depoyu delemem ya:queen:

Dostum problem deil sana bu kameraya uyumlu bi racing makina alırız olur biter.:mrgreen:

kaska fener taktım geçen gün önümü daha iyi görüyorum artık
maden işçileri gibim oldum ama olsun

güzel yapmış olcay abi de bunda insan tedirgin olmazmı? :) vida dönüverse öne doğru kamerayı tutcam diye düşer insan :)

depo üstü kamera oluyor da kask üstü far neden olmasın.:queen:

kask kadar olması laızm tam işine yaraması için :)

Ben böyle bişey yapsam hız denemesi yaparken video çekemem.Lakin ön rüzgarlığın arkasına saklanmak için depoya göğsümü yaslamam gerekiyor:D

Selam:)
Deponun üstüne olması şart mı?

özgür abi, depo üstüne konursa en güzel görüntü alırız diye düşündüm:) dediğim gibi youtube'dekiler de öle çekilmiş ya aklıma geldi :)

sağol kdzli kardeşim :) şuana kadarki en güzel çözümlerden birisi :) bunu far üstüne uyarlarsam daha güzel olur. :) koluma, kaskıma ve bağlantı şekillerini değiştirip çok daha güzel yerlere takabilirim bunu:) yer de kaplamıyor:) tekrar teşekkürler :cat:

sinan hayırdır stunt işine mi giriyon sende :D gir gir bu sıralar revaşta :D

abi, teker çalışmalarına başladık ama debriyaj yetmiyo :p 2gb 2 saat edermi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
kerem onu ben boynuma mı takıyım la sende :queen::queen::mrgreen::mrgreen:

yoq lem sen ağlayacak bi aparat uydurursun sen ahi onların görüntüsü iyi oluyorya ondan dedim..(ne kadar düz mantık yürütmüşüm bee):queen:

ufak handycam kameralar işini görür sanırsam ama zati gerekli çok kullanışlı malzemelerin link lerini vermişler..

hayatım geyik çevirmekten ibaret oldu kusura bakma azcık stress atıyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili arkadaşlar.almanyada gördüğüm bir aparatı üretime geçirdim.buyrun inceleyin

bild10i.jpg

arkadaşlar resimde gördüğünüz süper kaliteli
bir depo üstü kamera aparatı. birinci sınıf kalite ile yapılmıştır. ilk olarak kendime br adet yaptım ve çevremde herkes çok beğenerek
bunu nerden aldığımı sordular. kendimin yaptığını söyledim. Kendim
yapıyorum dediysem elimde yapmıyorum sakın yanlış anlamayın.. özel
lazer kesimle kusursuz bir şekilde yapılmaktadır.Resimde
gördüğünüzden hiç bir farkı yok hatta fazlası bile var. Ben 3
adet kamera deliği koydum. kamerası büyük olanlar için ayarlabilsin
diye... isteyen arkadaslar olursa ve yeterli sayıya ulaşabilrsem gittigidiyora , sahibinden.com'a
yada hemalhemsat.com'a koyabilirim.

Fiyatı yurtdısında 220 ytl
(100 euro)

ben size 70 ytl den verebilirm.... sayın forum arkadaslarıma duyrulur...

bild11e.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar