oohh maşaallah gezin tozun bakalım...
az kaldı az işler hafifleyecek yakında, sezonu açamadık daha ama sezonu kapatırız belki hep beraber...:cherry::queen:
tez bitti sayılır verecem bugün yarın son rütuşları yapıyorum, ama savunmasıdır ıvırıdır zıvırıdır doktorasıdır eylülde anca nefes alıcam gibi...
siz gezin tozun ben takip edip rahatlıyorum biraz, gidemesekte resimlere bakıyoz :queen:
. Bidiğim Saklı kalmış bir güzel koy vardı oraya gittik. Hala saklı ve şahane duruyordu. Aman kimseler duymasın yerini:mrgreen: tamam mı arkadaşlar orası bizim gizli mabedimiz artık
Valla çok harika bir gün yaşadık hep birlikte:cat:katılan ve katkılarını esirgemeyen herkeşe teşekkürler:rendeer:
Plaj harikaydı,deniz süpper,denizin dibindeki Çipura,Barbun azmanı,canavar ahtapot (yaklaşık) 300 gr falan,mini sübye (kendini kamufle etmek için mürekkep bıraktı ama başaramadı çünkü mürekkebi yetmedi :mrgreen![]()
tamam... gözümüz yok, çok güzel eğlenmişsiniz... dinlenmişsinizdir de muhtemelen (o demekti ya unutmuşum)... tamam iyi hoş da bu kadar ballandıra ballandıra anlattığınız yerin nereye düştüğünü anlayamadım... teoriler üretmeye başladım... hmm neresi olabilir ::153:: ???hala saklı kalmış ve şahane bir koy, elde var 1... şahane bir plaj, elde var 2... Marko abim 12 de çıkmış 16 da varmış;hmmm... 4 saatlik yol (uzak demek ki) elde var 3... dönüşte de narlıdereye uğradıysanız o taraflarda bir yer ki bu da 4...
Murat abim, Özer abim şimdi sessizce soruyorum küçük harflerle... bu yer nerdeeee??? :wiinkk: aramızda kalcak söz...
Bu arada özer abi fotom varmış benim sende... zahmet olmazsa istiyorum o küçük sevimli şeyi :cherry:
Günübirlik güzel bir tatil olmuş ve güzel de olmuş.Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:
söylemeyiz orası neresi diye ama istersen bir gün seni de götürürüz. :queen::queen::queen:
.
Hmmm... merak etme sürpriz olsun diyorsun yani... tamam o vakit :queen::queen: ay çok heyecanlandım şimdiden...
(valla tam arkamdaki masada oturuyor ama yine de söylemiyor Murat abim nereye gittiğinizi... hakketten saklı kalmış... bu ekipte ben de varım beni de götürürseniz ben de vermeyeceğim bu sırıı kimseye :cat::cat: )
Hmmm... merak etme sürpriz olsun diyorsun yani... tamam o vakit :queen::queen: ay çok heyecanlandım şimdiden...
(valla tam arkamdaki masada oturuyor ama yine de söylemiyor Murat abim nereye gittiğinizi... hakketten saklı kalmış... bu ekipte ben de varım beni de götürürseniz ben de vermeyeceğim bu sırıı kimseye :cat::cat: )
tamam... gözümüz yok, çok güzel eğlenmişsiniz... dinlenmişsinizdir de muhtemelen (o demekti ya unutmuşum)... tamam iyi hoş da bu kadar ballandıra ballandıra anlattığınız yerin nereye düştüğünü anlayamadım... teoriler üretmeye başladım... hmm neresi olabilir ::153:: ???hala saklı kalmış ve şahane bir koy, elde var 1... şahane bir plaj, elde var 2... Marko abim 12 de çıkmış 16 da varmış;hmmm... 4 saatlik yol (uzak demek ki) elde var 3... dönüşte de narlıdereye uğradıysanız o taraflarda bir yer ki bu da 4...
Murat abim, Özer abim şimdi sessizce soruyorum küçük harflerle... bu yer nerdeeee??? :wiinkk: aramızda kalcak söz...
Bu arada özer abi fotom varmış benim sende... zahmet olmazsa istiyorum o küçük sevimli şeyi :cherry:
Fundacım bende oradamıydım, bilmiyorum hiç resmim çıkmamış:queen: ama yeri biliyorum yolu biliyorum, tarif edeyim istersen, Rampayı çıkınca hemen sağa dönüyosun, 100 metre ilerden tekrar sağa dönünce tam karşına geliyo. nasıl tarif ettim ama. Murat çatlasın.
Fundacım bende oradamıydım, bilmiyorum hiç resmim çıkmamış:queen: ama yeri biliyorum yolu biliyorum, tarif edeyim istersen, Rampayı çıkınca hemen sağa dönüyosun, 100 metre ilerden tekrar sağa dönünce tam karşına geliyo. nasıl tarif ettim ama. Murat çatlasın.
tamam bir dahaki sefere beni de götürün :salut: kaldım buralarda böyle kıyılarda köşelerde ama ben deniz kıyısı istiyorum ::xcrying:Vall harika eğlendik:queen: aslında çok yakın ama Paşamız ancak 4 saate bulabildi Rahmi ağabeyimizide biz karşıladık yoksa o da bulamazdı! tarifine baksana:mrgreen:
yerin tarifi olmaaz...söyleyemem sonra sır kalmaz değilmi:mrgreen:
ama birdahaki sefer senide beraberimizde götürürüz ancak gözlerini bağlatman şartıyla:mrgreen: sır,sır kalmalı ya:wiinkk:
Paşamız ancak 4 saate bulabildi Rahmi ağabeyimizide biz karşıladık yoksa o da bulamazdı! tarifine baksana:mrgreen:
yerin tarifi olmaaz...söyleyemem sonra sır kalmaz değilmi:mrgreen:
ama birdahaki sefer senide beraberimizde götürürüz ancak gözlerini bağlatman şartıyla:mrgreen: sır,sır kalmalı ya:wiinkk:
iyi eğlenmişsiniz paylaşımınız için teşekkürler
tamam bir dahaki sefere beni de götürün :salut: kaldım buralarda böyle kıyılarda köşelerde ama ben deniz kıyısı istiyorum ::xcrying:
Marina da olsun... Murat abim de olsun... Rahmi abim... Semra ablam... ve sen... eee ben daha ne isteyim :cherry:
Muhabbetimiz eksik olmasın dostlar, bak çok duygulandım şincik ben :salut: :salut: