Rüzgar böyle hissedilir!!! mi?

abi bence o adam derisini tazelemek istiyor:queen:eskiyi parçalayıp yenisinin yerine gelmesini bekliycek ama eskisi gidince yenisini beklicek takaat kalırmı bilmem:queen::bounce:

beyler eğer ter bezleriniz iyi çalışıyosa hele sıcaklık bazı illerde 40 a dayanmışken adama haksız diyemeyiz:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ben 41 derecede mont giyiyorum boğazıma kadar kapıyorum ışıklarda durunca millet gerize kalıya bak dergibi bana bakıyo ama ama ama bu bu amca nasılyaaaaaaa

ya ben 41 derecede mont giyiyorum boğazıma kadar kapıyorum ışıklarda durunca millet gerize kalıya bak dergibi bana bakıyo ama ama ama bu bu amca nasılyaaaaaaa

hehehhe :D yazık sana... ama merak etme elün yüzün soyulduktan sonra insanların acıması bakışları daha kötü koyuyor adama...

aman nolursa olsun boyle binmeyin. Ben ilk scooter kullanırken scooter diye t-shirt le fln biniyordum. Boynuma arı SAPLANDI. Girdi ve orda kaldı :S Allah tan bsy olmadı ilaçlarla fln hemen geçti ama çok sakat...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paletlerini giymeyi unutmuşş :p

valla bildiğinden şaşma dostum :) bende de maske kask parmaksız eldiven korumalı mont bi de dizlik var tınlamıyom bile :) daha çekici oluyom sanırsam :bounce:

aaaa çok kötü Çorap giymemiş bu sürücü. çook tehlikeli:p

şaka bir yana ama allah korusun asfalt yanığının ne olduğunu bilmiyor sanırım inşallah da tanışmaz.

siz bide gkn la bizi riva kamyoncularına sorun yolunuz düşerse ... ((((((((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar