[Adana - MT]

Bende Adanadayım En 500 Le

Arkadaşlar yıllar sonra motorsiklet sevdam yeniden depreşti ve en 500 aldım inanılmaz bir keyif eğer yapışacak bir gezi yada herhangi bir aktivite olursa bende varım.ben tek takılıyorum uzun yolculuklara selamlar

Arkadaşlar yıllar sonra motorsiklet sevdam yeniden depreşti ve en 500 aldım inanılmaz bir keyif eğer yapışacak bir gezi yada herhangi bir aktivite olursa bende varım.ben tek takılıyorum uzun yolculuklara selamlar

hoşgeldin,
kendinden bahsetsene biraz :silent: gezileri katılabilmen için bu siteyi takip etmen gerekir :cherry:

bu pazar yumurtalıkta balık ve denız keyfi yapcaz guruba katılıcakalr oklesın kısıye gore organızasyon yapılacak ve mayo ve gunes kremlerınızı unutmayın..

bu pazar yumurtalıkta balık ve denız keyfi yapcaz guruba katılıcakalr oklesın kısıye gore organızasyon yapılacak ve mayo ve gunes kremlerınızı unutmayın..

abi ben gecen hafta yumurtalıktaydım aşırı kalabalık ve denizi pek iyi degil alternatif olarak tuzla tenha diyolar kendimi ayarlaya bilirsem listeye beni ve şişme botumuda ekleyin:p

muzaffer abi balıkları yakaladım gürsel abinin topgine bak eski balıkcılardan kim kalmış beeeaaahh:p

Son düzenleme:
ohh ne güsel wallaa biz burda yanalım aynı ülkenin insanlarıyız yaaa size nie torpil vaar :silent::silent:
Adamına göre :p La bu arada yalovada hasan die bi elemanla tanıştım senin askerlik arkadaşınmış..Seni sordu bana iteleyebildiğim kadar iteledim üstüme düşeni yaptım :p

Ya şimdi marmok üzerine yalovadan sonra yumurtalık garip geldi Elit yapımı bozamam :p

Arkadaşım değiştirsenize şu resimlerinizi :p

:cherry::cherry::cherry::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

abi ben gecen hafta yumurtalıktaydım aşırı kalabalık ve denizi pek iyi degil alternatif olarak tuzla tenha diyolar kendimi ayarlaya bilirsem listeye beni ve şişme botumuda ekleyin:p

muzaffer abi balıkları yakaladım gürsel abinin topgine bak eski balıkcılardan kim kalmış beeeaaahh:p

bende baya birşey yakaladın sandım :mrgreen: ancak kendine yeter yetmez :p
ama baya bi eğlenmişe benziyon

bakalım, katılıma göre bizde katılırız :queen:

Son düzenleme:
:cherry::cherry::cherry::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bende baya birşey yakaladın sandım :mrgreen: ancak kendine yeter yetmez :p
ama baya bi eğlenmişe benziyon

bakalım, katılıma göre bizde katılırız :queen:

abi sen ne diyon biz den önce birileri vardı onlar tutamayıp gitiler kısmet ya işte biz de at at çek yaptık balıgı yemekten cok yakalaması haz veriyor insana:cat:

size bir süpriz yapayım ozaman cumartesi gecesi plajdaki diskoda köpük partisi var cumartesi çadırlarla gelin gece partide nonstop eğlenceye katılalım sabahta deniz öğlenede fırında güveç sıcak pide katılım listesini ben takip ederim rezervasyon yaptıracağım haydi coşalım adana mt selamlar

size bir süpriz yapayım ozaman cumartesi gecesi plajdaki diskoda köpük partisi var cumartesi çadırlarla gelin gece partide nonstop eğlenceye katılalım sabahta deniz öğlenede fırında güveç sıcak pide katılım listesini ben takip ederim rezervasyon yaptıracağım haydi coşalım adana mt selamlar

neeeyyy ahmet abeyy hayırdır:p partiler martiler ne ayak:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar