yşil motoru mersin de ışıklarda yanımda durduğunda gördüm ve hatta göz göz geldik ama ben takım elbiseliydim fakat korumalıkları tam, bu bizim motosiklet.net üyesidir diye de tahmin etmiştim. hatta ben bir iki adım atıp tekrar durup geriye baktım yine bakıştık

sonra yabancı olduğunu anladığımdan fazla dikkatli bakıp rahatsız etmek istemedim ama neden ışıklarda tek durduğunu anlamadım....
keşke mersin'den geçerken haberimiz olsaydı da sizleri ağırlayabilseydim arkadaşlar... ben 2 yıldır böyle bir gezi için plan yapıyordum ama bu ayın 12 sinde hataydaki bir abimizle aynı yollara vuracaktık kendimizi aynı sizin yaptığınız gibi sefir gezisi planlıyordum ama bir hafta öncesinde kaza yaptım

fakat ağustos sonunda planımı tek başıuma da olsa gerçekleştireceğim inşallah....
ancak dikkat ettiğim bazı konular var ki, son kazamdan sonra daha dikkatli oldum korumalık konusunda,
1- yola başlarken korumalıklar tam ama taşucundan sonra terliklerle sürüyorsunuz gibi geldi motorları. tamam sıcak ama bunu yapmasaydınız keşke.. hele sahil boyunca o virajlar öyle tehlikeli ki siz daha iyi anlıyorsunuzdur beni şimdi...
2- gerçekten çok güzel gezmişsiniz, tebrik ederim..
3- çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir işi yapıp, benim hep hoşuma giden açık arazide kamp kurmuşsunuz
4-resimler çok hoş, hele denizin temizliğine dikkat çekilmesi, aslında bizim buraların güzel yatırımlarla bir tursitik cennet olabileceğinin de gösteriyor, tarih, deniz ve doğa yani her şey mevcut ama yatırım yok... ( gerçi olmasını da pek istemem, her yer parsellenip satılacak, her şey pahalılaşacak

)
5- otelde açık büfeden yemek seçerken pilav ve makarnayı aynı tabakta hanginiz almış?

)))))))))))))
6- yüreğinize sağlık, kazasız belasız atlatmanız gerçekten sevindirici
7- bu gezi size kaça amoldu? eminim ki gerçekten çok ekonomiktir, çünkü mersinden alanyaya kadar her şey çok ucuzdur ama diğer arkadaşlara da bilgi açısından iyi olur. mesela
kaç km, ne kadar yakıt?
molalardaki yemekler
kamp malzemeleri
otel fiyatı
vs...
tekrarlarını beklerim
YÜREKÇEKALIN...