slm arkadaşklar ben 2 ay önce ybr aldım motordan çok memnunum 2 ayda 3000 km yaptım tık demedi her yere götürdü canavar gibi ama ben bu jantlardan çok şikayetçiyim arka ilk jantı kırdım sonra sordum orji janta 210 dediler para yoktu çakma aldım 70 milyona geçenlerde bi kazadan sıyrıldım zar zor kurtuldum fakat bu sefer öle çok fren yapmışımki arka jantı hafif yamulttum ve şuan arka teker balans yapıo onu öle idare ediodum fakat dün akşamda bi yerden gelirken şağlam bi çukur varmış görmedim bi girdim şuan önde başladı balans yapmaya ama bi yamulma falan yok jannta bunu düzelttirebilirmiyiz yoksa yenisini almak şartmı 
bu arada yazmıyı unutumuşum arkadaşlar kazadan kurtulmak için çok sağlam fren yapmıştım yerde hafif çukurlar ızgaralar fln vardı o kazayı atlattıktan sonra başladı gene arka balans yapmaya çok küçük bi yamulma var ztn gözle çok zor görülüo ama balans yapıo sarsıo oda beni uyuz ediyo
bu arada yazmıyı unutumuşum arkadaşlar kazadan kurtulmak için çok sağlam fren yapmıştım yerde hafif çukurlar ızgaralar fln vardı o kazayı atlattıktan sonra başladı gene arka balans yapmaya çok küçük bi yamulma var ztn gözle çok zor görülüo ama balans yapıo sarsıo oda beni uyuz ediyo
Son düzenleme: